Ett Läskande Besök hos Noble Folk Glass och Pajbar i Healdsburg

När du tar en rundtur på Healdsburgs pittoreska torg kommer du att upptäcka en underbar dessertbutik som definitivt är värd att utforska. Noble Folk glass och pajbar serverar små produktioner av glass och hantverksmässiga pajer. Här kan du omedelbart smaka på att allt är handgjort.

Noble Folk är en av få platser som tillverkar sin egna glass på plats, berättar medägaren Ozzy Jimenez. Den är helt enkelt den bästa glassen, enligt den stamkund som heter Katie. Förutom glass erbjuder de även ett brett utbud av hemlagade pajer. Pajmenyn är fylld av uppfinningsrika smaker som till exempel majsflingor med lönn, svart sesam och kokosglass eller blodapelsin- och hallonbakad vaniljkräm och jordgubbs-mississippipaj. Alla smaker är fantastiska enligt Adriana, en lojal kund.

En del av Noble Folks framgångsrecept är enligt deras ägare, Christian Sullberg, ganska enkelt. De fokuserar på årstidens råvaror, lokalt producerade ingredienser och högkvalitativa råvaror utan att tillsätta massa konserveringsmedel. För dem är det viktigt att erbjuda produkter utan tillsatser, vilket även uppskattas av kunder som Adriana, som ser det som att äta något som mormor har gjort.

Kunder som Carol Beattie uppskattar också att Noble Folk har skapat en kultur av ödmjukhet och samhällsengagemang. Deras involvering i samhället sträcker sig bortom butikens väggar genom deras samarbete med organisationer som Healdsburg Forever och Farm to Fight Hunger.

Namnet Noble Folk har också inspirerat dem att vara ädelmodiga gentemot samhället och engagera sig i ideella organisationer. För Sullberg och Jimenez betyder det mest att få göra varje persons dag lite sötare med deras glass och pajer. Det bästa med att ha företag inom glass och dessert, enligt Sullberg, är att man omedelbart kan se kundernas tillfredsställelse när de kommer in och njuter av deras produkter.

Kom till Noble Folk och upplev den fantastiska glassen, säger Sophia. Jag kan aldrig nöja mig med bara en kula, lägger Marta till med ett leende.

För mer information, besök Noble Folks webbplats.

Vanliga frågor om Noble Folk glass och pajbar

Q: Vad erbjuder Noble Folk glass och pajbar?
A: Noble Folk glass och pajbar erbjuder små produktioner av glass och hantverksmässiga pajer.

Q: Var tillverkar Noble Folk sin glass?
A: Noble Folk tillverkar sin egen glass på plats.

Q: Vilka smaker finns det på pajmenyn?
A: Pajmenyn inkluderar uppfinningsrika smaker som majsflingor med lönn, svart sesam och kokosglass, samt blodapelsin- och hallonbakad vaniljkräm och jordgubbs-mississippipaj.

Q: Vad är Noble Folks framgångsrecept?
A: En del av Noble Folks framgångsrecept är deras fokus på årstidens råvaror, lokalt producerade ingredienser och högkvalitativa råvaror utan tillsatser.

Q: Vad har Noble Folk för samhällsengagemang?
A: Noble Folk är engagerade i samhället och samarbetar med organisationer som Healdsburg Forever och Farm to Fight Hunger.

Q: Vad innebär namnet Noble Folk för ägarna?
A: Namnet Noble Folk inspirerar ägarna att vara ädelmodiga gentemot samhället och engagera sig i ideella organisationer.

För mer information, besök Noble Folks webbplats.