Den nya Sweets & Snacks Expo i Indianapolis slår nytt rekord

Indianapolis, 14 maj 2024 / PRNewswire / – Den nya Sweets & Snacks Expo öppnar idag och sätter rekord när den inleder ett historiskt partnerskap med staden Indianapolis. Sweets & Snacks är den främsta händelsen för konfekt- och snacksindustrin i Amerika, och denna vecka kommer mässan att locka 16 000 deltagare till Indiana Convention Center. Med 1000 utställare över mer än 250 000 kvadratmeter utställningsyta är det lätt att se hur Sweets & Snacks Expo är mitt i godis- och snacksuniversumet.

John Downs, VD för National Confectioners Association som är värdorganisation för Sweets & Snacks Expo, sa: “I över 25 år har Sweets & Snacks Expo tjänat som en lanseringsplatta för nya produkter inom godis- och snacksindustrin, och den här veckan visas innovationen tydligt i Indianapolis. Mässan ger deltagarna möjlighet att upptäcka nya trender, lära sig av branschexperter och ansluta med kollegor och partners från hela branschen. När vi inleder detta nästa kapitel finns det utan tvekan att Indianapolis är rätt stad för att möta den växande efterfrågan på vår mässa.”

Dessutom påpekar Indianas guvernör Eric J. Holcomb att Sweets & Snacks Expo har en betydande ekonomisk påverkan på Indianapolis-området, särskilt genom de lokala godis- och snacksproducenterna som har sitt hem i Indiana och ger tusentals jobb i delstaten. Han välkomnar det fantastiska partnerskapet mellan mässan, staden Indianapolis och delstaten Indiana och ser fram emot en godis- och snacksfylld framtid.

Sweets & Snacks Expo skapar en livlig gemensam plats för tillverkare, leverantörer och återförsäljare att fördjupa sina relationer. Mässan erbjuder utbildningssessioner ledda av branschexperter och tankeledare, och varje år debuteras otaliga godisar och snacks med de hetaste smakarna, förpackningarna och produkttrenderna. Allt detta gör att Indianapolis och Sweets & Snacks Expo har ett brett inflytande på marknaden och en djup kulturell relevans.

Leonard Hoops, vd för Visit Indy, säger: “Indy har framgångsrikt arrangerat några av landets största och mest efterlängtade evenemang, och nu ansluter sig Sweets and Snacks till dessa världsklassiga händelser. Mässans påverkan kommer att sträcka sig bortom Indiana Convention Center till alla delar av Central Indiana. Med en beräknad ekonomisk påverkan på över 12 miljoner dollar kommer Sweets & Snacks att vara till nytta för hela regionen.”

FAQ:

1. Vad är Sweets & Snacks Expo?
Sweets & Snacks Expo är den främsta händelsen för konfekt- och snacksindustrin i Amerika som äger rum i Indianapolis. Den erbjuder tillverkare, leverantörer och återförsäljare en plats att fördjupa sina relationer och visa upp nya produkter, trender och innovationer inom godis och snacks.

2. När och var äger Sweets & Snacks Expo rum?
Sweets & Snacks Expo äger rum i Indiana Convention Center i staden Indianapolis.

3. Hur många deltagare förväntas besöka mässan?
Mässan förväntas locka 16 000 deltagare.

4. Hur många utställare finns det på mässan?
Det kommer att finnas 1 000 utställare på mässan.

5. Hur stor är utställningsytan på mässan?
Utställningsytan sträcker sig över mer än 250 000 kvadratmeter.

6. Vilken ekonomisk påverkan har mässan för Indianapolis-området?
Sweets & Snacks Expo har en betydande ekonomisk påverkan på Indianapolis-området, särskilt genom de lokala godis- och snacksproducenterna som har sina hem i Indiana och ger tusentals jobb i delstaten.

7. Vilka fördelar ger Sweets & Snacks Expo för marknaden och regionen?
Mässan har ett brett inflytande på marknaden och en djup kulturell relevans. Dess påverkan sträcker sig bortom Indiana Convention Center och gynnar hela regionen med en beräknad ekonomisk påverkan på över 12 miljoner dollar.

Definitions:
– Sweets & Snacks Expo: En mässa för konfekt- och snacksindustrin i Amerika.
– National Confectioners Association: Värdorganisationen för Sweets & Snacks Expo.
– Indiana Convention Center: Platsen där Sweets & Snacks Expo äger rum.
– Indianapolis: Staden där mässan äger rum.
– Konfektindustrin: Industrin som producerar och säljer godis.
– Snacksindustrin: Industrin som producerar och säljer snacks.
– Ekonomisk påverkan: Effekten på den ekonomiska tillväxten och sysselsättningen.
– Lokala godis- och snacksproducenter: Företag inom godis- och snacksbranschen som är baserade i Indiana.
– Visit Indy: Organisationen som främjar turism i Indianapolis.

Related links:
1. Sweets & Snacks Expo
2. Visit Indy