En ny glassbutik med nostalgisk känsla öppnar i Crystal Palace

En ny glassbutik med nostalgisk känsla har öppnat sina dörrar i Crystal Palace, och erbjuder invånarna och besökarna något att tillfredsställa deras sötsug och lite nostalgi. Initiativet till butiken kom från grundaren Sue Allison, 51 år gammal och bosatt i Crystal Palace i över 12 år tillsammans med sin man och son. Hon märkte att det saknades ett utbud av sötsaker i området som erbjöd både det gamla hederliga pick and mix-konceptet och en klassisk glassbutik.

Butiken erbjuder konsumenterna 50 olika sorters pick and mix-godis (allt från klassiker som citron- och lakritsbomber, vit choklad, typiska retro-sötsaker till nyare varianter som regnbågsremmar och dinosauriesurmjölk), 15 olika smaker av familjeägt engelskt Marshfield Ice Cream (en favorit hos Sue som har en passion för glass) inklusive både mjölk-, sorbet- och växtbaserade alternativ. Dessutom har Sweet Child of Mine ett sortiment av brittiskt hantverksmässigt tillverkade fudge, choklad och marshmallows i mindre partier. Det är bara att komma förbi och se vilka nya godsaker som läggs till varje vecka.

Precis som de nostalgiska söta affärerna förr i tiden kan kunderna välja om de vill ha små, medelstora eller stora påsar med godis och blanda precis vad de vill ha. Butiken erbjuder även presentpåsar och personifierade syltburkar som är perfekta som presenter. Och även om glass numera är en året runt-grej, oavsett om det regnar eller skiner, sommar eller vinter, har Sweet Child of Mine inomhusplatser och kommer att erbjuda “bygg din egen söndags”-fest under vintermånaderna.

En ny glassbutik har öppnat i Crystal Palace och erbjuder invånare och besökare en nostalgisk upplevelse. Butiken erbjuder både det gamla pick and mix-konceptet och en klassisk glassbutik.

I butiken finns 50 olika sorters pick and mix-godis samt 15 olika smaker av Marshfield Ice Cream. Dessutom finns det brittiskt hantverksmässigt tillverkade fudge, choklad och marshmallows i mindre partier.

Kunder kan välja mellan små, medelstora eller stora påsar med godis och blanda precis vad de vill ha. Det finns även presentpåsar och personifierade syltburkar som kan användas som presenter.

Sweet Child of Mine har inomhusplatser och under vintermånaderna erbjuder de möjligheten att “bygga din egen söndag”.

Definitions:
– Pick and mix: Ett koncept där kunder själva kan välja vilka godissorter de vill ha och blanda dessa i en påse.
– Marshfield Ice Cream: Ett familjeägt brittiskt glassmärke som erbjuder olika smaker av glass.
– Fudge: En mjuk och seg godisbit som vanligtvis är gjord av smör, socker och kondenserad mjölk.

Relaterad länk:
Sweet Child of Mine