Varierande smaker i nya tropiska sötsaker från Haribo

Bilder: Getty

Det kommer och går olika sorters godis, men inget kan jämföras med Haribo. Och nu ger detta konfektyrföretag sina fans en smak av tropisk lyx med de nylanserade Tropi-Slices.

Dessa färgglada sötsaker, som är tillverkade utan konstgjorda färger, har formen av fruktbitar och kommer i tre olika smaker: vattenmelon, ananas och blodapelsin.

Den 150 gram tunga påsen är perfekt att dela med andra (eller kanske bara behålla för dig själv) och kostar endast 1,45 pund på Sainsbury’s, eller 1,25 pund om du har ett Nectar-kort.

En smart shopper delade med sig av godiset på Facebook-sidan New Foods UK och det dröjde inte länge innan människor på sociala medier började visa sin entusiasm.

“Dessa älskar jag”, erkände Dani LM i en kommentar, medan Lola King frågade: “Hur fantastiska ser de inte ut?”

Samtidigt jämförde Phoebe Beer konsistensen på de nya sötsakerna med en annan populär Haribo-godis: Giant Strawbs.

Bee Danielle uttryckte samma åsikt och konstaterade att godiset ser “så gott” ut, medan Keely Hill tillade att hon älskade att de också är vegetariska.

Även på Instagram var fansen lika entusiastiska. Användaren @lisaellenro förklarade att hon “måste hitta” detta snacks, medan @holly291218 enkelt kommenterade: “Måste ha!”

Sötsaksfans har nyligen blivit bortskämda med många nya lanseringar. Till exempel har Marks & Spencer nyligen lanserat en påskutgåva av deras Percy Pigs, med titeln “The Great Egg-scape”.

Percy Pig Great Egg-scape-sötsakerna har söta nya karaktärer med läckra smakkombinationer: röda vindruvor och äpple, röda vindruvor och apelsin, samt cola och körsbär.

Det är tydligt att nya smaker och spännande kombinationer har blivit en hit bland godisälskare, och med Haribos nya Tropi-Slices kan vi alla njuta av en smakresa in i det tropiska paradiset.

Frågor och svar – Tropi-Slices från Haribo

1. Vad är Tropi-Slices?
Tropi-Slices är en ny produkt från Haribo, en konfektyrtillverkare. Det är färgglada sötsaker i form av fruktbitar med tre olika smaker: vattenmelon, ananas och blodapelsin. De innehåller inga konstgjorda färger och väger 150 gram per påse.

2. Var kan man köpa Tropi-Slices?
Tropi-Slices finns tillgängliga på Sainsbury’s. Påsen kostar 1,45 pund, eller 1,25 pund om man har ett Nectar-kort.

3. Är Tropi-Slices lämpliga att dela med andra?
Ja, påsen med Tropi-Slices, som väger 150 gram, är perfekt att dela med andra. Om man vill kan man också behålla den för sig själv!

4. Är Tropi-Slices vegetariska?
Ja, Tropi-Slices är vegetariska, vilket är bra för de som följer en vegetarisk kost.

5. Finns det några andra nya lanseringar inom konfektyr?
Ja, det finns några andra spännande lanseringar inom konfektyr. Till exempel har Marks & Spencer nyligen lanserat Percy Pig Great Egg-scape, som är deras påskutgåva. Denna produkt har nya smaker och karaktärer att utforska.

6. Var kan man hitta mer information om Haribo och deras produkter?
För att få mer information om Haribo och deras produkter, besök deras officiella webbplats: https://www.haribo.com.

Related links:
Sainsbury’s
Marks & Spencer