Bröllop avbryts efter att brudgummens familj inte fick serverat sötsaker

En avbruten bröllopsceremoni i Somwarpet, Karnataka har fått mycket uppmärksamhet. Familjen till bruden hävdade att brudgummens familj krävde guld och mark som hemgift. Äktenskapet mellan en ung kvinna från byn Hanagallu och en man från staden Tumakuru, även känd som Tumkur, var planerat att äga rum den 5 maj.

Vanligtvis ställs bröllop in av olika anledningar som exempelvis efterfrågan på hemgift eller om bruden eller brudgummen springer iväg med sin ex-partner. Men i Karnataka, i Somwarpet, fick bröllopet en annorlunda vändning. Brudgummen gjorde mycket väsen av sig och tog av sig ringen, med hänvisning till att han inte ville gifta sig med bruden då hennes familj inte serverade sötsaker till brudgummens familj.

Enligt rapporter var äktenskapet mellan en ung kvinna från byn Hanagallu och en man från Tumakuru planerat att äga rum den 5 maj. Innan bröllopsdagen krävde brudgummens familj en hemgift från brudens familj. Familjen hävdade också att brudgummens familj hade krävt guld och mark i Bengaluru.

Några dagar innan bröllopet presenterades det blivande paret för varandra och familjerna beslutade att arrangera äktenskapet. Men på själva bröllopsdagen uppstod det en liten incident när det blev känt att brudgummens familj inte hade blivit serverad sötsaker tillsammans med måltiden. Incidenten ledde till att familjerna begav sig till polisstationen och precis vid trappan tog brudgummen av sig sin ring och förklarade att han inte ville gifta sig. Trött på händelsen avbröt bruden bröllopet.

I en liknande och bisarr incident i området Channapatna i distriktet Ramanagara blev cirka 50 personer sjuka efter att ha ätit glass på ett bröllop. Gästerna kräktes och drabbades av diarréliknande tillstånd. Tillståndet var så allvarligt att de fick flyttas till Mandya och Ramanagara distriktssjukhus.

I närheten av Sathanur Circle i Channapatna hölls en bröllopsceremoni. Efter att ha serverat biryani till alla gäster som deltog i bröllopet ordnades det glass. Efter en halvtimme efter att ha ätit glassen började gästerna kräkas och drabbades av magbesvär.

Enligt uppgifter visade det sig att nästan alla blev sjuka på grund av att serverad glass hade passerat sitt bäst-före-datum. Doktorn som behandlade patienterna har klargjort att det inte finns någon anledning till oro. Dessutom har doktorerna varnat människor för att inte äta glass eller kalla drycker under bröllopsceremonier.

Följ livebevakningen av Lok Sabha Election 2024 Phase 3 Voting i Karnataka och Gujarat på vår webbplats. Få de senaste uppdateringarna, opinionsundersökningarna, resultatdatumen och mer.

Om författaren

Nyhetsskrivarna är ett team av passionerade redaktörer och skribenter som rapporterar och analyserar de viktigaste händelserna i Indien och utomlands. Med levande uppdateringar…Läs mer

En FAQ sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

🎉 Vad hände under bröllopsceremonin i Karnataka?
Under bröllopsceremonin i Somwarpet, Karnataka, hände det en avbruten bröllopsceremoni där brudgummen tog av sig ringen och vägrade att gifta sig med bruden. Detta berodde på att brudgummens familj hävdade att de inte hade blivit serverade sötsaker av brudens familj.

🎉 Varför krävde brudgummens familj en hemgift?
Brudgummens familj krävde en hemgift från brudens familj innan bröllopsdagen. Det påstås också att de krävde guld och mark i Bengaluru.

🎉 Vad hände vid bröllopet i Channapatna?
Vid ett bröllop i Channapatna, Ramanagara-distriktet, blev cirka 50 personer sjuka efter att ha ätit glass. Gästerna började kräkas och drabbades av diarréliknande tillstånd som var tillräckligt allvarliga för att flyttas till sjukhus.

🎉 Varför blev gästerna sjuka efter att ha ätit glass?
Enligt uppgifter visade det sig att glassen som serverades på bröllopet hade passerat sitt bäst-före-datum. Detta ledde till att gästerna blev sjuka.

Definitions:

– Hemgift: Det är en traditionell gåva eller egendom som ges av brudens familj till brudgummens familj vid bröllopet.
– Bengaluru: En stor stad i den indiska delstaten Karnataka.
– Bäst-före-datum: Ett datum på förpackningen av en produkt som indikerar när produkten är bäst att använda eller konsumera innan den kan förlora sin kvalitet eller bli dålig.

Relaterade länkar:

Karnataka: Här kan du få mer information om nyheter, händelser och ämnen relaterade till Karnataka.
Gujarat: Här kan du hitta nyheter, händelser och ämnen relaterade till Gujarat.
The Times of India: En populär nyhetssida som ger dagliga uppdateringar om händelser och nyheter i Indien och internationellt.