Alla nyheter omglass

Glassdelen i din lokala mataffär är en fantastisk plats. Där hittar du alla regnbågens färger i perfekt ordning och alla möjliga söta eller fruktiga ingredienser erbjuds.

Det är inte konstigt att du ofta står framför frysen en stund, överväldigad av utbudet och tyst överväger dina val. Ska du hålla fast vid det du känner dig bekväm med? Eller kanske prova något lite mer äventyrligt, fullpackat med nötter, kakor, brownies eller liknande? Det är en kamp. Och vi hatar att säga detta, men beslutet blir bara svårare och svårare allt eftersom nya smaker fortsätter att dyka upp år 2024.

Alla dina favoritmärken från Ben & Jerry’s till Blue Bunny och Jeni’s har suttit med vid ritbordet sedan januari, mixat upp fantasifulla kombinationer och producerat helt nya produkter för att glädja och svalka oss under året. Sommaren närmar sig och jag, en glass-älskare, ville testa några av dessa skapelser. Låt oss dyka ner i min bedömning av 10 av årets nya glass-smaker, rangordnade från min minst favorit till mest favorit.

En av dessa nya smaker är Alec’s Salted Dark Chocolate. Enligt beskrivningen är glassen slät och enhetligt brun i färgen och har en saltade chokladsmak. Jag skulle säga att den har en intressant smak, med lite bittersöt rörelse på tungan. För chokladälskare kan denna glass vara en hit, men för mer traditionella chokladälskare som jag själv är det inte något jag skulle välja igen.

En annan spännande nyhet är Jeni’s Super Moon. Det är en kombination av babyblå och blekgul glass och enligt Jeni’s ska den smaka som sockrade violer och marshmallows, nästan som müsli-mjölk! Jag håller med till viss del, den påminner mig om müsli-mjölk, men mer som om du bara släppte ner en enda blå marshmallow från Lucky Charms i skålen och lät den ligga där. Det finns mycket subtila toner av vanilj, annars är den ganska smaklös och inget utöver det vanliga. Kanske erbjuder de andra tre smakerna mer himmelska upplevelser.

Det finns så många spännande nya isglassar att utforska i år och det är svårt att veta vilken man ska välja. Så gå ut och testa några nya smaker och upptäck din egen favorit!

FAQ:

1. Vad är Glassdelen i din lokala mataffär?
Glassdelen i din lokala mataffär är en plats där du hittar olika sorters glass i olika smaker och färger.

2. Varför är det svårt att välja glass?
Det är svårt att välja glass eftersom det finns så många olika smaker att välja mellan och det kan vara svårt att bestämma sig för vilken smak man ska prova.

3. Vilka är några favoritmärken som erbjuder nya glass-smaker?
Några av favoritmärkena som erbjuder nya glass-smaker är Ben & Jerry’s, Blue Bunny och Jeni’s.

4. Vilken är en ny glass-smak som beskrivs i artikeln?
En ny glass-smak som beskrivs i artikeln är Alec’s Salted Dark Chocolate.

5. Vad kan man förvänta sig av Alec’s Salted Dark Chocolate?
Alec’s Salted Dark Chocolate är en glass med en slät och enhetligt brun färg, och den har en saltad chokladsmak.

6. Vilken är en annan ny glass-smak som beskrivs i artikeln?
En annan ny glass-smak som beskrivs i artikeln är Jeni’s Super Moon.

7. Hur beskrivs smaken av Jeni’s Super Moon?
Enligt beskrivningen smakar Jeni’s Super Moon som sockrade violer och marshmallows, nästan som müsli-mjölk.

8. Finns det andra spännande smaker att utforska i år?
Ja, det finns många andra spännande nya glass-smaker att utforska i år. Det rekommenderas att prova några av dem för att upptäcka sin egen favorit.