Unika alternativ för den som inte gillar choklad på Alla hjärtans dag

För de allra flesta är choklad det självklara valet på Alla hjärtans dag. Men inte alla älskar choklad, och det är helt okej! För de som föredrar att hitta andra sötsaker att njuta av på denna romantiska dag finns det en rad unika alternativ att utforska.

En plats att besöka är Bedford Candy Bar. Denna klassiska godisbutik erbjuder en bred variation av gamla och moderna sötsaker. Här kan du hitta allt från Jelly Belly-jellybeans till karameller, hårdgodis, saltvatten taffy, klubbor och tuggummi. Det finns något för alla smaker och preferenser.

Candy Rox är en annan butik som erbjuder ett omfattande utbud av godsaker, speciellt på Alla hjärtans dag. Här kan du skapa dina egna godiskreationer genom att välja bland olika färger och förpackningar. Oavsett om du föredrar det moderna eller det retrostiliga, kan du hitta det du söker här.

För de som uppskattar högkvalitativa desserter är La Tulipe Desserts det perfekta valet. Denna europeiska patisseri erbjuder en rad delikata bakverk och gelato. Från färgstarka macarons till knapriga canelé-pastries, finns det många läckerheter att glädja din partner med. Dessutom har de vackert förpackade godisar som kommer att tilltala alla dina sinnen.

Om din älskade undviker choklad, gluten eller mjölkprodukter kan du besöka By the Way Bakery. Denna bagerikedja erbjuder gluten- och mjölkfria kakor, kakor, barer och mycket mer. Deras hjärtformade kakor med sockerströssel och deras speciella red velvet bundtlettes är bara några av de alternativ som garanterat kommer göra succé.

Sugar Bear Candy Store är specialiserade på lösgodis och har över 250 alternativ att välja mellan. Här kan du fylla på säcken eller burken med den sötsak som din älskade gillar bäst. Utöver moderna favoriter som Sour Patch Kids och gummisnoddar kan du hitta retrogodis som till exempel candy cigarettes och gamla godisremmar. Ett besök här kommer garanterat att väcka barndomsminnen till liv.

Dessa är bara några av de alternativ som Westchester erbjuder på Alla hjärtans dag. Så om du vill ge något annat än choklad, finns det gott om möjligheter att utforska. Vem vet, kanske hittar du en ny favoritsötsak att njuta av tillsammans med din älskade!

Vanliga frågor om alternativ till choklad på Alla hjärtans dag:

Vad är Bedford Candy Bar?
Bedford Candy Bar är en klassisk godisbutik som erbjuder ett brett utbud av gamla och moderna sötsaker. De har allt från Jelly Belly-jellybeans till karameller, hårdgodis, saltvatten taffy, klubbor och tuggummi.

Vad erbjuder Candy Rox?
Candy Rox erbjuder ett omfattande utbud av godsaker, speciellt på Alla hjärtans dag. Du kan skapa dina egna godiskreationer genom att välja bland olika färger och förpackningar. Oavsett om du föredrar det moderna eller retrostiliga finns det något för dig här.

Vad har La Tulipe Desserts för sortiment?
La Tulipe Desserts är en europeisk patisseri som erbjuder högkvalitativa desserter. De har delikata bakverk och gelato, inklusive färgstarka macarons och knapriga canelé-pastries. Dessutom har de vackert förpackade godisar.

Vad finns på By the Way Bakery?
By the Way Bakery är en bagerikedja som erbjuder gluten- och mjölkfria kakor, kakor, barer och mycket mer. De erbjuder också hjärtformade kakor och red velvet bundtlettes.

Vad kan du hitta på Sugar Bear Candy Store?
Sugar Bear Candy Store är specialiserad på lösgodis och har över 250 olika alternativ att välja mellan. Du kan fylla på säcken eller burken med din älskades favoritsötsak. De har både moderna favoriter som Sour Patch Kids och gummisnoddar samt retrogodis som candy cigarettes och gamla godisremmar.

Vilka andra alternativ finns på Alla hjärtans dag i Westchester?
Det här var bara några av de alternativ som Westchester erbjuder på Alla hjärtans dag. Det finns många fler möjligheter att utforska om du vill ge något annat än choklad.

Vi rekommenderar att du besöker de olika webbplatserna för att få mer information om deras sortiment, öppettider, och adresser:

Bedford Candy Bar
Candy Rox
La Tulipe Desserts
By the Way Bakery
Sugar Bear Candy Store