Succesfull insamling för funktionshinderramp på Stephens County Genealogy Library

Den årliga Sweet Treats Fundraiser arrangerades i år för att samla in pengar till en funktionshinderramp på Stephens County Genealogy Library. Insamlingen blev en stor framgång och lyckades samla in 4000 dollar.

Under evenemanget fick bakare möjlighet att visa upp sina specialtillverkade bakverk och knyta kontakter med allmänheten. Nästan 20 bord var fyllda med godsaker som besökarna hade möjlighet att smaka på, innan en panel av domare avgjorde vilka bakverk som skulle belönas.

Domarna inkluderade Lawrence Wheeler, Julie McKinney, Loisdawn Jones och Jason McPherson. Det fanns totalt 17 deltagare i tävlingen och varje inlägg imponerade med sina smakrika provsmakningsbitar.

Evenemanget leddes av Robert Teague, en medlem av styrelsen för Stephens County Genealogy Society. Som avslutning på insamlingen delades priserna ut till följande deltagare: förstaplatsen gick till Sacha De Payes för hennes Sweet Passion, andraplatsen gick till McKinna Jiles med Kinna’s Confections för hennes Cookie Butter och tredjeplatsen gick till Hollie Harkins med Hollie’s Sweets & More för hennes Cupid’s Dream Cake Trifle.

Det bäst dekorerade bordet och priset för Folkets val gick också till Hollie Harkins med Hollie’s Sweets & More. Styrelsen för Stephens County Genealogy Society är tacksam för alla som deltog i tävlingen, besökarna, domarna och alla sponsorer som bidrog till framgången.

För mer information, kontakta 580-467-5190 eller besök Stephens County Genealogy Library på 321 N. 8th i Duncan. Biblioteket är öppet måndag till torsdag, kl 9:00 till 13:00.

Frågor och svar:

1. Varför anordnades Sweet Treats Fundraiser i år?
Sweet Treats Fundraiser anordnades i år för att samla in pengar till en funktionshinderramp på Stephens County Genealogy Library.

2. Hur mycket pengar samlades in under insamlingen?
Insamlingen lyckades samla in 4000 dollar.

3. Vad erbjöd evenemanget bakarna?
Evenemanget erbjöd bakare möjligheten att visa upp sina specialtillverkade bakverk och att knyta kontakter med allmänheten.

4. Vem bestämde vilka bakverk som skulle belönas?
En panel av domare, inklusive Lawrence Wheeler, Julie McKinney, Loisdawn Jones och Jason McPherson, avgjorde vilka bakverk som skulle belönas.

5. Vilka fick priserna för första, andra och tredje plats?
Förstaplatsen gick till Sacha De Payes för hennes Sweet Passion, andraplatsen gick till McKinna Jiles med Kinna’s Confections för hennes Cookie Butter och tredjeplatsen gick till Hollie Harkins med Hollie’s Sweets & More för hennes Cupid’s Dream Cake Trifle.

6. Vem fick priset för bäst dekorerade bordet och Folkets val?
Hollie Harkins med Hollie’s Sweets & More fick både priset för bäst dekorerade bordet och Folkets val.

7. Vem leddes evenemanget av?
Evenemanget leddes av Robert Teague, en medlem av styrelsen för Stephens County Genealogy Society.

8. Vad är kontaktuppgifterna för Stephens County Genealogy Library?
För mer information, kontakta 580-467-5190 eller besök Stephens County Genealogy Library på 321 N. 8th i Duncan.

Definitioner:

1. Funktionshinderramp – En ramp som är utformad för att underlätta tillgång för personer med funktionsnedsättningar.
2. Domare – Person eller personer som bedömer och bestämmer resultatet av en tävling eller tävlingselement.
3. Provspakningsbit – En liten bit av en produkt som smakprov för att bedöma dess smak eller kvalitet.
4. Folkets val – Priset som tilldelas den mest populära deltagaren baserat på allmänhetens röstning.

Suggested related links:
http://www.stephenscountyok.com/ (Stephens County, Oklahoma officiella webbplats)