Fira National Peanut Brittle Day med Oliver’s Candies

National Peanut Brittle Day är en av de nationaldagar man inte vill missa, och den infaller den 26 januari varje år. För att fira detta speciella tillfälle besökte vår egen Chris Lopez, från Good Day Rochester, Oliver’s Candies i Batavia. Han fick inte bara en närmare titt på hur de tillverkar den populära jordnötstillen utan även hur deras läckra choklad och godis förpackas och placeras på hyllorna.

Chris började med att botanisera i godisbutiken, där han fick en rundtur av Oliver’s för att titta på alla läckra sötsaker som de erbjuder året runt. Sedan gick Chris vidare till fabriken för att se hur den eftertraktade jordnötsbrittlen faktiskt tillverkas. Han passade även på att smaka på några av de andra fantastiska sötsakerna som Oliver’s tillverkar, bland annat deras berömda svampgodis.

Besöket avslutades med att Chris fick ytterligare smakprov och tittade på godsaker innan han lämnade fabriken. Om du vill ha mer information om Oliver’s Candies kan du besöka deras hemsida, oliverscandies.com.

Fira National Peanut Brittle Day i år genom att besöka Oliver’s Candies och upptäcka den underbara världen av godis och choklad. Du kommer inte att bli besviken på deras breda sortiment av läckra sötsaker. Ta chansen att prova olika varianter av jordnötstill, samt deras andra specialiteter. Glöm inte att avnjuta deras berömda svampgodis som är en äkta favorit.

Kom ihåg att fira National Peanut Brittle Day den 26 januari och fyll dina smaklökar med den fantastiska smaken av Oliver’s Candies.

National Peanut Brittle Day är en nationell högtidsdag som firas den 26 januari varje år. Dagen är tillägnad att hylla jordnötstillen, en populär godissort. I en nyligen publicerad artikel beskriver Chris Lopez, från Good Day Rochester, sitt besök på Oliver’s Candies i Batavia för att fira denna speciella dag. Oliver’s Candies är specialiserade på tillverkning av godis och choklad.

Under besöket fick Chris en guidad rundtur i godisbutiken på Oliver’s för att se det breda utbudet av läckra sötsaker som de erbjuder året runt. Han fick sedan besöka fabriken för att se hur jordnötsbrittlen tillverkas. Han fick också smaka på några av deras andra sötsaker, inklusive det berömda svampgodiset.

Om du är intresserad av att lära dig mer om Oliver’s Candies och deras produkter kan du besöka deras hemsida på oliverscandies.com.

För att fira National Peanut Brittle Day i år föreslår artikeln att du besöker Oliver’s Candies och utforskar deras fantastiska värld av godis och choklad. Du kommer inte bli besviken av deras breda sortiment av läckra sötsaker. Passa på att testa olika varianter av jordnötstillen och deras andra specialiteter. Missa inte heller att smaka på deras omtyckta svampgodis.

Så kom ihåg att fira National Peanut Brittle Day den 26 januari och njut av den fantastiska smaken av Oliver’s Candies!