Sötmarknaden sätter fokus på lokala bakverk och samhällsengagemang

Lokala lantbruksmarknader i Broome County firar konfektyrkonst med ett helt nytt evenemang. Markets of Broome samarbetar med Cornell Cooperative Extension of Broome County för att arrangera den första någonsin Sötmarknaden. Evenemanget kommer att äga rum den 22 februari kl. 16.00-19.00 på Broome County Regional Farmers Market och kommer att samla de bästa lokala bagarna och konditorerna som kommer att visa upp sitt arbete.

På Sötmarknaden kommer besökarna att ha möjlighet att smaka på och köpa en mängd olika bakverk och sötsaker som kakor, tårtor, glutenfria godsaker, handgjorda chokladpraliner, läckra bröd, riven is, munkar och mycket mer.

Denna specialmarknad ger bagarna en plattform att visa upp sin talang samtidigt som den lyfter fram samarbetet mellan lokal jordbruksproduktion, småföretagande och samhällsengagemang i Broome County.

Markets of Broome är en samarbetsplattform för fem lantbruksmarknader i Broome County, inklusive Broome County Regional Farmers Market, Binghamton Farmers Market, Little Italy Endicott Farmers Market, Vestal Farmers Market och Windsor Farmers Market. Samarbetet koordineras av CCE.

Sötmarknaden är en möjlighet för besökarna att uppleva lokala bakverk av högsta kvalitet, samtidigt som de stödjer lokala odlare och småföretagare. Det är en chans att njuta av sötsaker som tillverkats med kärlek och expertis av lokala bagerier och konditorier. Dessutom är evenemanget även en påminnelse om betydelsen av att främja lokal produktion och sammanhållning i Broome County. Sötmarknaden lovar att bli en upplevelse för både smaklökarna och det lokala näringslivet.

Vanliga frågor om Sötmarknaden

1. Vad är Sötmarknaden?
Sötmarknaden är ett helt nytt evenemang för att fira konfektyrkonsten i Broome County. Det är en marknad där de bästa lokala bagarna och konditorerna kommer att visa upp och sälja sina bakverk och sötsaker.

2. När och var kommer Sötmarknaden att äga rum?
Sötmarknaden äger rum den 22 februari från kl. 16.00 till 19.00. Platsen för evenemanget är Broome County Regional Farmers Market.

3. Vilka produkter kan man förvänta sig att hitta på Sötmarknaden?
Besökarna kommer att ha möjlighet att smaka på och köpa olika bakverk och sötsaker såsom kakor, tårtor, glutenfria godsaker, handgjorda chokladpraliner, läckra bröd, riven is, munkar och mycket mer.

4. Vilket syfte har Sötmarknaden?
Sötmarknaden ger bagarna en plattform att visa upp sin talang samtidigt som den främjar samarbetet mellan lokal jordbruksproduktion, småföretagande och samhällsengagemang i Broome County.

5. Vilka marknader ingår i Markets of Broome?
Markets of Broome är en samarbetsplattform för fem lantbruksmarknader i Broome County. Dessa inkluderar Broome County Regional Farmers Market, Binghamton Farmers Market, Little Italy Endicott Farmers Market, Vestal Farmers Market och Windsor Farmers Market.

6. Hur kan jag stödja lokala odlare och småföretagare genom att besöka Sötmarknaden?
Genom att besöka Sötmarknaden kan du njuta av lokala bakverk av högsta kvalitet samtidigt som du stödjer lokala odlare och småföretagare. Genom att köpa deras produkter bidrar du till att främja lokal produktion och sammanhållning i Broome County.

För mer information om Sötmarknaden och Markets of Broome, besök marketsofbroome.com.