Prins Harry delar uppdatering om sina barn Archie och Lilibet

Prins Harry har nyligen delat med sig av en söt uppdatering om sina barn, Archie, fyra år, och Lilibet, två år. Under en intervju med Good Morning America berättade Hertigen av Sussex om sitt familjeliv och hur det är att vara förälder.

Harry skämtsamt svarade på frågan om hur han klarar sig som förälder med att: “Jag kan inte berätta det för er, det är klassificerat… Top Secret.” Men sedan beskrev han att hans barn mår bra och berättade om vad han älskar med att vara pappa.

“Barnen växer upp som alla barn, väldigt, väldigt snabbt”, sa han. “De har en otrolig sinne för humor och får oss att skratta och håller oss med fötterna på jorden varje dag, precis som de flesta barn gör. Så, jag är bara väldigt tacksam över att vara en pappa.”

Detta är inte första gången som prinsen har pratat öppenhjärtligt om sina barn. Tidigare, under Invictus Games år 2022, delade han med sig om vad han älskar mest med att vara pappa.

“Alltihop. Kaoset, insikten, påminnelsen om varje del av dig själv, din själ”, sa han då. Han betonade att han älskar “varje del” av att vara förälder och att han alltid velat vara pappa även innan hans barn föddes.

Under intervjun med Good Morning America berättade Harry även om sitt liv i USA och hur han älskar varje dag där. Han nämnde också att tanken på att bli amerikansk medborgare har funnits, men att det för tillfället inte är en hög prioritet för honom.

2020 lämnade Harry Storbritannien tillsammans med Meghan efter att de beslutat att dra sig tillbaka som seniora medlemmar av den brittiska kungafamiljen. De bor nu i Montecito, Kalifornien, med sina barn.

Under intervjun med Good Morning America öppnade Harry även upp om sin fars, Kung Charles, cancerdiagnos. Han berättade att han reste till London för att träffa sin far så fort som möjligt efter att ha fått reda på nyheten.

“Jag älskar min familj. Det faktum att jag kunde hoppa på ett flyg och åka och träffa honom och tillbringa tid med honom, det är jag tacksam för”, sa han. Han menade även att sjukdomar har en förmåga att förena familjer och att han tror att hans fars cancerdiagnos kan vara en faktor som “förenar” den kungliga familjen.

När det gäller hur han hanterar allt som pågår med sin familj medan han lever i Kalifornien sa han att han fokuserar på sin fru och barn. Han tillade dock att han kommer att ta sig tid att besöka sin familj i Storbritannien när han har möjlighet.

“Jag har min egen familj, precis som alla har”, sa han. “Så mitt liv i Kalifornien är som det är. Jag har andra planerade resor som kommer att ta mig till Storbritannien eller tillbaka till Storbritannien, så jag kommer att stanna till och träffa min familj så mycket jag kan.”

Vanliga frågor (FAQ) baserat på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vilka är Prins Harrys barns namn och ålder?
Prins Harrys barn heter Archie och Lilibet. Archie är fyra år och Lilibet är två år.

2. Vad sa Prins Harry om sitt familjeliv och att vara förälder?
Prins Harry beskrev att hans barn mår bra och att de får honom att skratta och håller honom med fötterna på jorden varje dag. Han är väldigt tacksam över att vara en pappa.

3. Vad älskar Prins Harry mest med att vara pappa?
Prins Harry älskar “varje del” av att vara förälder. Han nämnde att han älskar kaoset, insikten och att vara påminnd om varje del av sig själv och sin själ.

4. Var bor Prins Harry och hans familj nu?
Prins Harry och hans familj bor i Montecito, Kalifornien.

5. Vad sa Prins Harry om sin fars, Kung Charles, cancerdiagnos?
Prins Harry berättade att han älskar sin familj och att han reste till London för att träffa sin far så fort som möjligt efter att han fick reda på nyheten om cancerdiagnosen. Han tror att sjukdomar kan förena familjer och att hans fars diagnos kan vara något som “förenar” den kungliga familjen.

6. Hur hanterar Prins Harry allt som pågår med sin familj medan han lever i Kalifornien?
Prins Harry fokuserar på sin fru och barn, men han kommer att ta sig tid att besöka sin familj i Storbritannien när han har möjlighet.

NYCKELTERMER:
– Hertigen av Sussex – Titeln som tillhör Prins Harry.
– Klassificerat – Informationen är hemlig och inte avsedd att delas med allmänheten.
– Invictus Games – En internationell multisporttävling för sjukvårds- och veteranidrottare, grundad av Prins Harry.
– Seniora medlemmar – De mest framträdande och ansvariga medlemmarna inom den brittiska kungafamiljen.
– Amerikansk medborgare – En person som är medborgare i USA genom födelse, naturalisering eller genom att vara född utomlands till en amerikansk förälder.
– Montecito – En stad i Kalifornien, där Prins Harry och hans familj för närvarande bor.
– Kung Charles – Prins Harrys far, Prins Charles, som också är tronföljare till den brittiska tronen.

För mer information, besök [Good Morning America](https://www.goodmorningamerica.com/) och [Invictus Games](https://invictusgamesfoundation.org/).