Groothandel i sötsaker expanderar sitt frysta sortiment

World of Sweets rustar inför våren och sommaren genom att utöka sitt sortiment av frysta godisprodukter.

WORLD of Sweets, en ledande brittisk distributör av godis, har utökat sitt sortiment av frysta produkter med två nya tillskott.

Inför vårens och sommarens månader inkluderar de nya lanseringarna på World of Sweets nya Paw Patrol isglassar samt en ny produkt i Barratt Ice Duos-sortimentet med Warheads Extreme Sour Snap-Ice.

Med flera populära smaker och igenkännbara varumärken på förpackningarna bör de nya frysta godisarna tilltala barn i alla åldrar i sommar, där Paw Patrol-varumärket särskilt är en favorit bland förskolebarn.

Paw Patrol Freeze Pops finns i smakerna Cola, Hallon, Tutti Frutti och Watermelon utan konstgjorda färger eller smaker och innehåller fruktjuicer.

Warheads Sour Snap-Ice är den senaste tillsatsen till Barratt Ice Duos-sortimentet och erbjuder extremt sura smaker som Grönt Äpple, Watermelon, Svart Körsbär och Blå Hallon.

Det bredare sortimentet av Barratt Ice Duos har även det blivit populärt sedan lanseringen 2022 och har belönats som den enda isglassen inom kategorin Glass och Isglass vid Quality Food Awards 2022.

De finns också tillgängliga i populära Barratt-sötsakssmaker, inklusive Fruit Salad & Dip Dabs Ice Duos eller Refreshers & Wham Ice Duos.

Kathryn Hague, marknadschef på World of Sweets, sa: “Med våren och sommaren i antågande är det nu dags för livsmedelsbutiker, oberoende återförsäljare och närbutiker att tänka på vilka produkter de kommer att ha i lager för att möta efterfrågan.

“Vårt sortiment av frysta godisprodukter täcker alla åldersgrupper, från förskolebarn och småbarn med Paw Patrol-frysta varor till godisälskare i alla åldrar med Barratt-sortimentet.

“Den extra fördelen är att många av dem kan säljas i multipack för kunder att frysa hemma eller som enskilda produkter som är frysta och redo att avnjutas i butiken.

“Dessa prisvärda produkter kommer att glädja dem som letar efter en läcker belöning till mycket överkomliga priser.”

Frågor och svar baserat på huvudämnen och informationen i artikeln:

1. Vilka nya frysta godisprodukter har World of Sweets lanserat inför våren och sommaren?
World of Sweets har lanserat Paw Patrol isglassar och en ny produkt i Barratt Ice Duos-sortimentet med Warheads Extreme Sour Snap-Ice.

2. Vilka smaker finns det tillgängliga för Paw Patrol Freeze Pops?
Paw Patrol Freeze Pops finns i smakerna Cola, Hallon, Tutti Frutti och Watermelon utan konstgjorda färger eller smaker och innehåller fruktjuicer.

3. Vilka är de sura smakerna i Warheads Sour Snap-Ice?
Warheads Sour Snap-Ice erbjuder extremt sura smaker som Grönt Äpple, Watermelon, Svart Körsbär och Blå Hallon.

4. Vilket pris har Barratt Ice Duos-sortimentet vunnit?
Barratt Ice Duos-sortimentet har vunnit Quality Food Awards 2022 inom kategorin Glass och Isglass.

5. Vilka andra smaker finns det i Barratt Ice Duos-sortimentet?
Barratt Ice Duos-sortimentet finns också tillgängligt i smaker som Fruit Salad & Dip Dabs Ice Duos eller Refreshers & Wham Ice Duos.

Relaterade länkar:
World of Sweets – Huvudsida för World of Sweets där man kan hitta mer information om deras produkter och sortiment.