Goo Goo Cluster lanserar “Goo Goo Madness: En smarrig utmaning”

Goo Goo Cluster, Nashville’s ikoniska chokladbutik, hakar på March Madness-tåget för att fira deras favoritsötsaker. De lanserar den första utmaningen kallad “Goo Goo Madness: En smarrig utmaning”. Utmaningen uppmanar fans att rösta på företagets mest älskade samarbeten, som Loveless Cafe Biscuits & Jam Premium, Puckett’s Deep Fried Brownie Sundae Premium och fler.

Goo Goo Cluster har haft förmånen att samarbeta med flera Nashville-institutioner för att skapa unika och välkända Premium Goo Goos”, säger VP för drift Laurie Spradley. “Handgjorda i vår citybutik har dessa limiterade godsaker skapat en lojal följarskara. Fans har ropat efter deras återkomst, och vi är ivriga att upptäcka vilken som kommer att bli den ultimata favoriten.”

Fans kan rösta varje måndag i mars genom att klicka här. Delta i utmaningen och hjälp till att kröna Nashville’s favoritsamarbete hos Goo Goo Cluster. Få rapporter som denna och alla nyheter från Middle Tennessee levererade till din inkorg varje morgon med FOX 17 News Daily Newsletter. Nu är det dags att ta ställning och rösta på ditt val!

Det här är en spännande möjlighet att utforska Goo Goo Clusters fantastiska samarbeten och samtidigt få chansen att vara en del av beslutsprocessen. Missa inte tillfället att prova dessa begränsade godsaker, vars popularitet har vuxit bland chokladälskare i Nashville och bortom. Varje smarrig samarbete har sin egen unika karaktär och smak som representerar det bästa av Nashville. Så se till att rösta och låt ditt favorit samarbete ta hem segern i “Goo Goo Madness” utmaningen.

FAQ:

1. Vad är “Goo Goo Madness: En smarrig utmaning”?
Goo Goo Madness är en utmaning som arrangeras av Goo Goo Cluster, en chokladbutik i Nashville. Utmaningen uppmanar fans att rösta på företagets mest älskade samarbeten.

2. Vilka är några exempel på samarbeten som fansen kan rösta på?
Några exempel på samarbeten som fansen kan rösta på är Loveless Cafe Biscuits & Jam Premium, Puckett’s Deep Fried Brownie Sundae Premium och fler.

3. Var kan jag rösta?
Du kan rösta varje måndag i mars genom att klicka här.

4. Vad är Goo Goo Cluster?
Goo Goo Cluster är en ikonisk chokladbutik i Nashville som har skapat unika och välkända chokladprodukter.

5. Vad är en “limiterad godsak”?
En “limiterad godsak” hänvisar till en chokladprodukt som endast finns tillgänglig under en begränsad tid eller i begränsad mängd.

Definitions:

– Goo Goo Cluster: En ikonisk chokladbutik i Nashville.
– Premium Goo Goos: Unika chokladprodukter som Goo Goo Cluster har samarbetat med olika Nashville-institutioner för att skapa.
– Goo Goo Madness: En utmaning arrangerad av Goo Goo Cluster där fans kan rösta på sina favoritsamarbeten.
– Samarbete: En relation där olika företag eller institutioner arbetar tillsammans för att skapa något unikt.

För mer information och för att delta i utmaningen, besök Goo Goo Cluster’s webbplats.