Duck Donuts introducerar unika erbjudanden för spelkvällen och Alla hjärtans dag

MECHANICSBURG, Pa. — Oavsett om du är ute efter snacks inför Super Bowl eller sötsaker till din älskling har Duck Donuts ett munvattenbjudande för dig.

Donut-franchiset som har sitt ursprung i Mechanicsburg introducerade två specialerbjudanden inför söndagens Super Bowl och Alla hjärtans dag nästa vecka.

Den stora spelboxen, tillgänglig fram till söndag, “är ett måste för alla stora spelkvällsfester”, meddelade Duck Donuts i ett pressmeddelande.

“Två nya toppningar som debuterar för första gången i startuppställningen är krossade räfflade potatischips och krispiga pretzels. När hängivna sportfans förbereder sig för säsongens mest efterlängtade spel, höjer Duck Donuts upplevelsen av spelkvällssnacks med denna innovativa twist på deras signaturdonuts.”

Den stora spelboxen har även laginspirerade strössel oavsett vilket lag du hejar på, i festliga kombinationer som:

– Vaniljglasyr med rött och gult strössel
– Chokladglasyr med krossade chips och pretzels
– Vaniljglasyr med krossade chips och chokladdrizzle

“Innovation är kärnan i Duck Donuts, och vi är glada att presentera vårt senaste skapelse för sötsalt-fantaster”, sa Betsy Hamm, VD för Duck Donuts. “Denna oväntade crunch till våra signaturdonuts är en läcker twist på en klassisk snack och är designad för att överraska och glädja dina gäster på spelkvällen och ta upplevelsen till nya höjder.”

De nya krossade räfflade potatischipsen och krispiga pretzels-toppingarna finns tillgängliga i halvsexans rekommenderade Sweet and Salty-paket eller kan läggas till i vilken anpassad donutbeställning som helst fram till den 3 mars. De är noggrant utvalda för att komplettera den ljuvliga sötman hos de varma, nygjorda Duck Donuts.

För Alla hjärtans dag erbjuder donutbutiken sin Love Assortment, ett sätt “för att hjälpa gästerna att fira kärlek, glädje och de meningsfulla relationer som gör livet extra sött”, sa Duck Donuts. Gästerna kan njuta av donuts toppade med begränsade kärlekssprinklar och en vacker kanderad ros.

Med värme och sötma till alla typer av kärlek, oavsett om det är med en partner, bästa vänner eller bara till dig själv, finns Love Assortment tillgänglig fram till den 16 februari och innehåller läckra Alla hjärtans dag-inspirerade kombinationer som:

– Chokladglasyr med hallondrizzle
– Vaniljglasyr med begränsade kärlekssprinklar och en kanderad ros
– Jordgubbsglasyr med Oreo-smulor och marshmallowdrizzle

Love Assortment kan hämtas i butiken eller beställas online för avhämtning eller leverans.

Duck Donuts har filialer i Mechanicsburg, Lancaster och Hershey i Central Pennsylvania. Besök deras hemsida för att hitta en filial nära dig.

Vanliga frågor (FAQ)
————
1. Vad för specialerbjudanden har Duck Donuts introducerat inför Super Bowl och Alla hjärtans dag?
Svar: Duck Donuts har introducerat två specialerbjudanden inför Super Bowl och Alla hjärtans dag. För Super Bowl finns en “stor spelbox” tillgänglig som innehåller donuts med toppningar som krossade räfflade potatischips och krispiga pretzels. För Alla hjärtans dag finns en “Love Assortment” tillgänglig med donuts toppade med begränsade kärlekssprinklar och en vacker kanderad ros.

2. Vilka typer av donutkombinationer finns i den stora spelboxen?
Svar: Den stora spelboxen har laginspirerade strössel i festliga kombinationer som vaniljglasyr med rött och gult strössel, chokladglasyr med krossade chips och pretzels, samt vaniljglasyr med krossade chips och chokladdrizzle.

3. Hur länge är de nya toppingarna med krossade potatischips och pretzels tillgängliga?
Svar: De nya toppingarna med krossade potatischips och pretzels finns tillgängliga fram till den 3 mars och kan läggas till i vilken anpassad donutbeställning som helst.

4. Vad ingår i Love Assortment för Alla hjärtans dag?
Svar: Love Assortment för Alla hjärtans dag innehåller donuts toppade med begränsade kärlekssprinklar och en kanderad ros. Kombinationer inkluderar chokladglasyr med hallondrizzle, vaniljglasyr med begränsade kärlekssprinklar och en kanderad ros, samt jordgubbsglasyr med Oreo-smulor och marshmallowdrizzle.

5. Var finns Duck Donuts-filialer i Central Pennsylvania?
Svar: Duck Donuts har filialer i Mechanicsburg, Lancaster och Hershey i Central Pennsylvania.

Viktiga termer och jargong:
——————
– Super Bowl: En amerikansk fotbollsevenemang som är finalen för National Football League (NFL).
– Alla hjärtans dag: En högtid som firas den 14 februari för att uttrycka kärlek och uppskattning för någon.
– Donut-franchiset: En affärsmodell där företag säljer rättigheter att använda sin varumärkesidentitet och affärsmetoder för att etablera och driva en franchiseföretag.
– Startuppställningen: En referens till startelvan i en fotbollsmatch, där de bästa spelarna är valda för att starta spelet.
– Strössel: Dekorativa småbitar av socker, choklad eller andra material som används för att garnera livsmedel.
– Kanderad: En term som används för att beskriva socker- eller sirapsbeläggningar på mat.

För relaterade länkar, besök Duck Donuts hemsida för att hitta en filial nära dig: Duck Donuts