Sara Ali Khan visar generositet utanför en tempel

Sara Ali Khan har nyligen varit i fokus med sina senaste filmer “Murder Mubarak” och “Ae Watan Mere Watan.” På en lördag sågs skådespelerskan vid Shani-templet i Juhu, Mumbai. Efter att ha erbjudit sina böner på templet sågs hon även dela ut sötsaker till behövande personer som satt utanför templet. Videon där paparazzin fångade henne när hon delade ut sötsaker visade dock att hon verkade vara missnöjd med det och sa: “Snälla, sluta. Jag har bett er flera gånger. Ni borde inte göra detta, snälla.” Kort efter detta steg hon in i sin bil och lämnade platsen.

Sara Ali Khan är inte alltid arg på paparazzin. Vanligtvis hälsar hon dem med sin signaturhälsning “Namastey”. År 2021 bad hon till och med om ursäkt för sin livvakt när han knuffade en paparazzo under en händelse. I en video delad av Instant Bollywood syns Sara Ali Khan fråga sitt säkerhetsteam om paparazzon som de knuffade efter en incident. “Var är han? Vem knuffade ni?,” frågar hon oroligt framför paparazzin när hon går mot sin bil efter händelsen.

Vissa personer i folkmassan säger: “Ingen föll,” medan andra nämner paparazzon som blev knuffad. Sara Ali Khan svarar snabbt: “Nej nej, den som föll har redan gått,” och vänder sig till de andra fotograforna och säger: “Var vänliga och säg förlåt till honom. Tack,” med ursäktande röst.

När hon öppnar bilens dörr skäller hon även på sin livvakt och säger: “Gör inte så här. Skjut inte på någon, det är okej,” och säger igen “Förlåt,” och ber om ursäkt till alla paps som var närvarande vid händelsen.

Sara Ali Khan kommer snart att synas i “Metro… In Dino,” där hon kommer dela skärmen med Aditya Roy Kapur.

Vad gjorde Sara Ali Khan utanför templet i Juhu?

Sara Ali Khan besökte Shani-templet i Juhu, Mumbai och erbjöd sina böner. Hon delade också ut sötsaker till behövande personer som satt utanför templet.

Vad hände när hon delade ut sötsaker?

I en video som fångades av paparazzin verkade Sara Ali Khan vara missnöjd med att de filmade henne och bad dem att sluta. Hon sa: “Snälla, sluta. Jag har bett er flera gånger. Ni borde inte göra detta, snälla.” Efter detta lämnade hon platsen.

Hur reagerar Sara Ali Khan vanligtvis på paparazzin?

Vanligtvis hälsar Sara Ali Khan på paparazzin med sin signaturhälsning “Namastey” och är inte arg på dem. Hon har till och med bett om ursäkt för sin livvakt när han knuffade en paparazzo under en händelse.

Vad hände efter att Sara Ali Khan bad om ursäkt?

Efter att Sara Ali Khan bad om ursäkt till paparazzon för sina livvaktars beteende, skällde hon även på sin livvakt och sa återigen “Förlåt” och bad om ursäkt till alla paparazzi som var närvarande vid händelsen.

Definitions

  • Shani-templet – En hinduisk tempel dedikerad åt Shani, en gud i hinduisk mytologi.
  • Juhu – Ett område i Mumbai.
  • Paparazzi – Fotografer som är kända för att följa kändisar och ta bilder på dem utan deras samtycke.
  • Namastey – En hälsning på hindi som betyder “jag hälsar/grovar dig.”
  • Livvakt – En person som är anställd för att skydda en kändis från faror eller intrång.

Suggested Related Links: