Populära barndomsgodisar gör comeback hos B&M

En populär retrofavorit bland sötsakerna gör oväntad comeback hos varuhuset B&M. Det handlar om Millions Mini Bites i de nya smakerna jordgubb och bubblegum.

Millions-sötsakerna hade tidigare utgått i Storbritannien och kunde bara köpas från USA under flera år, vilket ledde till besvikelse hos fansen. Många britter beställde dem från utlandet, vilket kostade dem i genomsnitt £4.49, exklusive frakt.

Nu har en uppmärksam shopper upptäckt att godisarna återfinns hos B&M och har delat nyheten på Facebook-sidan Newfoodsuk. Till glädje för Millions-fansen säljs de även till ett mycket förmånligt pris, endast £1.49.

Den goda nyheten har fått kommentarerna att strömma in på Facebook, där en person beskriver dem som “fantastiska” och en annan uttrycker önskan att skaffa dem.

Det är verkligen ett fynd att kunna köpa dessa sötsaker till ett sådant pris, speciellt med tanke på att de amerikanska motsvarigheterna kostar betydligt mer.

Så här kommer ett tips för alla chokladälskare – även två ikoniska chokladkakor har setts på B&M:s hyllor nyligen.

Varuhuset säljer just nu Nestlés utgångna chokladkakor Caramac och Animal Bar för endast £1.25 styck. Nestlé meddelade att de skulle diska Caramac-kakan med kolasmak efter 64 år i produktion på grund av minskade försäljningssiffror.

Dock är produkterna endast tillgängliga så länge lagret räcker.

B&M är kända för sina förmånliga erbjudanden och fynd, och det är verkligen glädjande att se att de levererar sådana godbitar till sina kunder.

Så ta chansen att fylla på förrådet av barndomsgodis och förmånliga chokladkakor hos B&M innan det är för sent!

En populär retrofavorit, Millions Mini Bites, återfinns nu hos varuhuset B&M i smakerna jordgubb och bubblegum. Millions-sötsakerna hade tidigare utgått i Storbritannien och fansen var tvungna att köpa dem från USA, vilket resulterade i höga kostnader. Nu kan de köpas hos B&M för endast £1.49.

B&M säljer också Nestlés utgångna chokladkakor Caramac och Animal Bar för £1.25 styck. Caramac-kakan med kolasmak skulle slutas tillverkas efter 64 år, men finns nu tillgänglig så länge lagret räcker.

B&M är kända för sina förmånliga erbjudanden och det är verkligen glädjande att de erbjuder sådana godbitar till sina kunder. Passa på att fylla på förrådet av barndomsgodis och förmånliga chokladkakor hos B&M innan det är för sent!

Jargon/terms:
– Varuhuset: en butik som säljer ett brett utbud av varor
– Retrofavorit: en populär produkt från förr som har blivit populär igen
– Förmånligt pris: ett lågt pris som ger mycket värde för pengarna
– Uppmärksam shopper: en uppmärksam kund som upptäcker något särskilt i en butik
– Fylla på förrådet: köpa och lägga till mer av en vara som man förbrukar regelbundet
– Lagret räcker: produkten kommer att finnas tillgänglig så länge det finns kvar i butikens lager

Suggested related links:
B&M officiella hemsida