Ny design för populära Quality Street-godisarna

Quality Street-godsälskare kommer märka en förändring i år. Två av de mest älskade godisarna, The Purple One® och Orange Crunch, har fått en ny form som liknar Caramel Swirl. Den nya designen har redan testats och mottagits positivt av chokladälskare över hela landet.

Även om godisarna har fått en uppdaterad form behåller de sina ikoniska färgade förpackningar och sina unika och omtyckta smaker. Efter det framgångsrika testet vid slutet av 2023, där The Purple One® fanns i ett begränsat antal påsar och Orange Crunch i vissa tuber, kartonger och burkar inför julen, har beslutet tagits att permanent lansera de nya formerna.

Jemma Handley, Senior Brand Manager för Quality Street, förklarar: “Vi har tagit stor hänsyn till att säkerställa att det är samma fantastiska smak av The Purple One® och Orange Crunch i deras ikoniska förpackningar. Vi vet att Quality Street-godisarna är ikoniska och att fansen känner starkt för sina favoriter, och vi strävar alltid efter att erbjuda något för alla inom mixen av smaker, färger och former.”

Quality Street erbjuder fortfarande en bred variation av smaker, färger och former uppdelade i tre kategorier: Fruits, Toffees, Fudge och Caramels samt Nuts och Chocolates. Dessutom har Quality Street gjort succé utanför julen med sin Golden Collection Incredible Egg, som har fått påskälskare entusiastiska. Ägget kombinerar läcker fudge och karamell i en mjölkchokladkaramellskal, tillsammans med en förpackning med Quality Street-karameller, fudge och toffees.

Det är allt för nu när det gäller Quality Street-nyheter, men chokladälskare kan vara säkra på att varumärket arbetar hårt i bakgrunden för att skapa en underbar och magisk juläsong.

Vanliga frågor baserade på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vilka Quality Street-godissorter har fått en ny form i år?
Både The Purple One® och Orange Crunch har fått en ny form som liknar Caramel Swirl.

2. Behåller godisarna sina ikoniska färgade förpackningar?
Ja, godisarna behåller sina ikoniska färgade förpackningar trots den nya formen.

3. Har de nya formerna testats av chokladälskare?
Ja, de nya formerna har redan testats och mottagits positivt av chokladälskare över hela landet.

4. Vilka kategorier är Quality Street-godissorterna uppdelade i?
Quality Street-godissorterna är uppdelade i tre kategorier: Fruits, Toffees, Fudge och Caramels samt Nuts och Chocolates.

5. Har Quality Street gjort succé utanför julen?
Ja, Quality Street har gjort succé utanför julen med sin Golden Collection Incredible Egg, som har fått påskälskare entusiastiska.

6. Vad innehåller Golden Collection Incredible Egg?
Golden Collection Incredible Egg innehåller läcker fudge och karamell i en mjölkchokladkaramellskal, tillsammans med en förpackning med Quality Street-karameller, fudge och toffees.

Relaterade länkar:
Quality Street (huvudsida för Quality Street-varumärket)