Introduktion

En ny kulinarisk grupp är på uppgång i Colorado! Les Dames d’Escoffier Colorado Chapter anordnar The Big Stir-festivalen för att hedra och uppmärksamma kvinnor som har gjort stora avtryck inom mat-, dryck- och gästfrihetsbranschen i delstaten. Festivalen äger rum den 27 april på Tivoli Center Turnhalle Room på Auraria Campus i Denver.

En hyllning till Colorado’s kulinariska ledare

På The Big Stir-festivalen kommer det att finnas provningar av viner, spritdrycker och mat från lokala företag. Besökarna kommer också att kunna njuta av alkoholfria drycker från Lo & No Lounge, som sponsras av Connect for Health Colorado. Det kommer att finnas ett stort utbud av godsaker och spännande smaker att upptäcka!

En personlig koppling

Som grundande medlem och tidigare ordförande för Colorado-kapitlet och tidigare president för LDEI har jag verkligen sett betydelsen av kvinnor inom mat- och dryckesbranschen. Det är fantastiskt att ha möjlighet att hylla och erkänna de framstående kvinnorna som har bidragit till Colorado’s kulinariska landskap.

En festival för att minnas

The Big Stir-festivalen är en chans för människor att komma samman och njuta av den fantastiska kulinariska scenen som Colorado har att erbjuda. Det är också en möjlighet att stödja lokala företag och upptäcka nya smaker. Det kommer definitivt att vara en festival att minnas!

Avslutande tankar

Les Dames d’Escoffier Colorado Chapter gör fantastiskt arbete med att fira och lyfta fram kvinnliga ledare inom mat-, dryck- och gästfrihetsbranschen. Genom The Big Stir-festivalen får vi alla chansen att delta i denna hyllning och samtidigt njuta av de kulinariska skatter som Colorado har att erbjuda. Missa inte detta evenemang som kommer att ge en smak av det bästa i Colorado’s mat- och dryckesvärld!

Vanliga frågor:

Vad är Les Dames d’Escoffier Colorado Chapter?

Les Dames d’Escoffier Colorado Chapter är en kulinarisk grupp i Colorado som hyllar och uppmärksammar kvinnor inom mat-, dryck- och gästfrihetsbranschen i delstaten.

Vad är The Big Stir-festivalen?

The Big Stir-festivalen är en festival som anordnas av Les Dames d’Escoffier Colorado Chapter för att fira och erkänna de framstående kvinnorna inom mat-, dryck- och gästfrihetsbranschen i Colorado.

När och var äger festivalen rum?

The Big Stir-festivalen äger rum den 27 april på Tivoli Center Turnhalle Room på Auraria Campus i Denver, Colorado.

Vad kan man förvänta sig på festivalen?

På festivalen kommer det finnas provningar av vin, spritdrycker och mat från lokala företag. Det kommer också finnas alkoholfria drycker från Lo & No Lounge. Besökarna kan utforska och njuta av en mängd olika smaker och godsaker.

Hur kan man stödja festivalen och de lokala företagen?

Genom att delta i festivalen kan man stödja både festivalen och de lokala företagen. Man kan också upptäcka nya smaker och produkter från dessa företag.

Definitioner:
– Les Dames d’Escoffier: En internationell organisation som främjar och stöttar kvinnor inom mat-, dryck- och gästfrihetsbranschen.
– Kulinarisk: Relaterat till matlagning och mat.
– Provningar: Möjlighet att smaka på olika typer av mat och dryck för att upptäcka olika smaker och kombinationer.
– Alkoholfria drycker: Drycker som inte innehåller alkohol.
– Lokala företag: Företag som är baserade och verkar inom samma geografiska område.

Relaterade länkar:
Les Dames d’Escoffier Colorado Chapter