Chokladbutiken Zazoli flyttar till nytt läge för att utvidga sitt sortiment

Zazoli Sweets, en lokal godisbutik som har funnits på Libbie Avenue i sex år, planerar att flytta runt hörnet. Butiken ska tidigt nästa månad flytta till 5712 Patterson Ave., en kort sträcka från den nuvarande platsen på 308 Libbie Ave.

Butikens ägare Sharon Kirsner säger att hon gör flytten för att få plats för att introducera nya produkter i verksamheten, som säljer olika sorters choklad, gelégodis och andra sötsaker. Det nya butikslokalen kommer specifikt att möjliggöra för en åtta meter lång kylskåp för choklad samt väggmonterade dispenserar för Jelly Belly och M&M.

Även om det nya utrymmet på Patterson endast är något större än butiken på Libbie nära St. Catherine’s och St. Christopher’s skolor, säger Kirsner att den nya 1200 kvadratmeter stora lokalen har en bättre layout för att underlätta dessa nya funktioner.

Genom att flytta till en ny lokal får Zazoli Sweets möjlighet att expandera sitt sortiment och erbjuda sina kunder ännu fler valmöjligheter. Medan butiken på Libbie Avenue har varit framgångsrik under sina sex år, tror Kirsner att det är dags att ta verksamheten till nästa nivå och erbjuda nya spännande produkter.

Det nya kylskåpet för choklad och dispenserarna för Jelly Belly och M&M kommer att ge butiken en modern och interaktiv touch. Kunderna kommer kunna välja precis vilka sötsaker de vill ha och till och med prova en middag av godis.

Zazoli Sweets har blivit en favorit bland lokalbefolkningen och den kommande flytten innebär en spännande ny era för butiken. Kirsner är övertygad om att det nya läget kommer att vara en succé och ser fram emot att välkomna både gamla och nya kunder till den utökade butiken på Patterson Ave.

Zazoli Sweets, en godisbutik som har funnits i sex år på Libbie Avenue, planerar att flytta till Patterson Ave. Butiken flyttar för att kunna introducera nya produkter och expandera sitt sortiment. Den nya butikslokalen, som är något större än den nuvarande, kommer att ha en bättre layout för att möjliggöra en åtta meter lång kylskåp för choklad samt dispenserar för Jelly Belly och M&M.

Flytten ger Zazoli Sweets möjlighet att erbjuda sina kunder ännu fler valmöjligheter och nya spännande produkter. Det nya kylskåpet för choklad och dispenserarna för Jelly Belly och M&M kommer att ge butiken en modern och interaktiv touch. Kunderna kommer att kunna välja sina egna sötsaker och till och med prova en middag av godis.

Zazoli Sweets har blivit en favorit bland lokalbefolkningen, och ägaren Sharon Kirsner tror att den kommande flytten kommer att vara en succé. Hon ser fram emot att välkomna gamla och nya kunder till den utökade butiken på Patterson Ave.

Nyckelord och fraser:
– Zazoli Sweets: Namnet på godisbutiken.
– Libbie Avenue: Den nuvarande platsen för butiken.
– Patterson Ave: Den nya platsen för butiken.
– Choklad: En typ av sötsak som säljs i butiken.
– Gelégodis: En annan typ av sötsak som säljs i butiken.
– Åtta meter lång kylskåp: En stor kylskåp för förvaring av choklad.
– Dispenserar för Jelly Belly och M&M: En mekanism för att ge ut Jelly Belly gelégodis och M&M choklad.
– Layout: Utformningen och organisationen av butikslokalen.

Relaterade länkar:
Zazoli Sweets hemsida: Officiell hemsida för Zazoli Sweets där du kan hitta mer information om deras produkter och tjänster.
Libbie Avenue hemsida: Officiell hemsida för Libbie Avenue där du kan få mer information om området och andra butiker och restauranger i närheten.
Patterson Ave hemsida: Officiell hemsida för Patterson Ave där du kan få mer information om området och andra butiker och restauranger i närheten.