En ny bakverksamhet öppnar i Cleveland Park

En ny bakverksamhet vid namn “Nybakat Baguetter” kommer snart att öppna sin sjätte butik i Washington D.C:s område. Butiken ligger på 3412 Connecticut Avenue i Northwest och kommer att vara öppen dagligen från 7:00 till 18:00.

Nybakat Baguetter öppnade sin första butik 2013 i Bethesda och har sedan dess expanderat till Georgetown, Alexandria, Rockville och McLean. Varumärket är känt för sina noggrant tillverkade croissanter som tar två dagar och 11 steg att göra. Företaget använder endast ekologiska ingredienser och erbjuder en mängd olika sorters bröd, inklusive baguetter och viennoiserie.

Förutom bröd och bakverk erbjuder Nybakat Baguetter även färdiga smörgåsar och quiches. De har även en kaffeklubb där medlemmarna kan prenumerera på kaffe, cappuccino, islatte och andra drycker för endast $9.95 per månad.

Grundaren av Nybakat Baguetter, Florent de Felcourt, uttrycker sin entusiasm inför öppnandet av den nya butiken i Cleveland Park: “Vårt team lägger ner sin passion för franskt bakverk i varje skapelse, och vi ser fram emot att dela våra läckra produkter med Cleveland Park.”

Som en del av öppningen kommer Nybakat Baguetter även att sälja kuponghäften där alla intäkter kommer att gå till Woodley House Food Pantry, en organisation som hjälper personer i behov.

Varmt välkomna till Nybakat Baguetter i Cleveland Park, där ni kan njuta av deras färska och läckra bageriprodukter samtidigt som ni stödjer välgörenhet.

Vanliga frågor:

1. Var kommer Nybakat Baguetter att öppna sin sjätte butik?
Svar: Nybakat Baguetter kommer snart att öppna sin sjätte butik på 3412 Connecticut Avenue i Northwest i Washington D.C:s område.

2. Vilka är Nybakat Baguetters tidigare butiker?
Svar: Nybakat Baguetter har tidigare öppnat butiker i Bethesda, Georgetown, Alexandria, Rockville och McLean.

3. Vad är Nybakat Baguetters specialitet?
Svar: Nybakat Baguetter är känt för sina noggrant tillverkade croissanter som tar två dagar och 11 steg att göra. De använder endast ekologiska ingredienser och erbjuder en mängd olika sorters bröd, inklusive baguetter och viennoiserie.

4. Vilka andra produkter erbjuder Nybakat Baguetter?
Svar: Förutom bröd och bakverk erbjuder Nybakat Baguetter även färdiga smörgåsar och quiches. De har även en kaffeklubb där medlemmarna kan prenumerera på olika drycker för endast $9.95 per månad.

5. Vem är grundaren av Nybakat Baguetter?
Svar: Grundaren av Nybakat Baguetter heter Florent de Felcourt.

Definitioner:

– Croissanter: Fransk bakverk av mjölet deg, formad som en halvmåne.
– Viennoiserie: En kategori av franska bakverk, såsom croissanter och pain au chocolat.
– Smörgås: En maträtt som består av en eller flera skivor bröd med pålägg emellan.
– Quiche: En maträtt från franskt kök som består av en pajfyllning med ägg, grädde och olika ingredienser som kött, grönsaker eller ost.
– Woodley House Food Pantry: En organisation som hjälper personer i behov genom att tillhandahålla mat och stöd.

Relaterade länkar:
Nybakat Baguetters hemsida
Woodley House Food Pantry