Upptäck den annorlunda vOffeln hos Let’s Waffle i Cape Coral

Waffles är inte bara för frukost längre, åtminstone enligt Nadin Feix, ägaren av Let’s Waffle. “Det är inte den typen av vofflor som folk tänker på”, säger hon. “Det här är ett annorlunda sätt att servera och äta det. Det är för lunch.”

Detta nya och roliga voffelställe – beläget i Santa Barbara Plaza nära Santa Barbara Boulevard och Nicholas Parkway – är det första i sitt slag i Cape Coral. Inspirationen till denna twist på en favoritfrukost kommer från Feixs tyska rötter. Feix och hennes familj blev förälskade i området efter ett besök på Sanibel 2014 och har sedan 2022 kallat Cape Coral sitt hem.

Feixs belgiska vofflor skiljer sig från de vanliga cirkulära och fyrkantiga formerna till förmån för en tysk twist: hjärtform. “Vi gör smeten här, färsk varje morgon”, säger Feix. “Vi gör vofflorna, fyller dem och viker dem på mitten.”

Vofflorna kommer i en mängd olika söta och salta alternativ. Oavsett vad du är sugen på, finns det en voffla som väntar på att tillfredsställa det. Du kan även välja dina egna toppings i ett fritt format, där möjligheterna är oändliga med 13 såser (från jordnötssmör till balsamique), frukter (från mango till druvor), sötsaker (från Oreos till Kinderchoklad), godis, ost, grönsaker, strössel och mycket mer.

Det finns även köttalternativ med baconbitar, pulled pork, skinka och kycklingbitar. Om det inte är tillräckligt kan du även snart få glass som tillval.

“Bbq och Nutella? Visst, det kan jag göra”, säger Feix. “Jag skulle inte rekommendera det, men jag kan göra det.”

Att vara kreativ är inte obligatoriskt. Signaturvofflor inkluderar fyllda varianter med banan och jordgubbar, banan och choklad eller Nutella, samt den populära Kid’s Love-vofflan fylld med godis. Det finns även vofflor med pulled pork, avokado, skinka, ananas och fler alternativ för de som föredrar det salta.

“Vi har riktigt högkvalitativa och färska produkter”, säger Feix. “Allt är färskt här. Kvaliteten är verkligen viktig för mig. Jag säljer bara saker jag själv skulle äta.”

Hon tar dessa ingredienser och skapar sina egna signaturvofflor. “Jag pratar med människor, lyssnar på vad de gillar”, säger hon. “Jag gör de som jag själv och min dotter gillar.”

Efter att ha fått reda på att Amerikaner älskar Chick-fil-A-såsen, inkluderade hon den i Chicken Love-vofflan – popcornkyckling, Caesar-sallad och den älskade såsen. “Alla älskar det”, säger Feix.

Portionerna är generösa och toppingarna är hjärtliga. “Det är en lunch”, säger Feix. “Det är inte en frukostvoffla. Den här har mycket på sig.”

En vegansk version av vofflan kan beställas efter begäran. Efter att ha pratat med en diabetisk kund har de även lagt till sockerfri sirap som topping.

“Jag lär mig vad folk gillar”, säger Feix. “Om någon vill ha något, skaffar jag det. Om de inte kan bestämma sig kan jag göra halva och halva också nu.”

Feix rekommenderar att äta din voffla på plats eftersom den kan bli vattnig på vägen hem, beroende på vilka toppings du väljer.

Restaurangen har fyra runda bord med gula och gröna stolar på ena sidan och stoppade bänkar. Den är ljus, ren och inbjudande.

När Feix inte befinner sig bakom disken har hon några anställda, inklusive sin dotter Julika. Julika heter inte bara en voffla efter sig – Julika’s Love med jordgubbar, bananer, Nutella, florsocker och strössel – utan hennes likhet är också Let’s Waffle-loggan.

“Jag ville ha något ungt och färskt som man inte kan kopiera”, säger Feix. “Som Wendy’s och KFC, tänkte jag att jag kanske kan tänka stort.”

Let’s Waffle ligger på 1031 Santa Barbara Blvd, No. 12, Cape Coral och är öppet från tisdag till torsdag 10.00-18.00 och fredag till lördag 10.00-19.00. De är stängda på söndagar och måndagar. För mer information, besök letswaffleflorida.com eller ring (239) 898-1041.

Här är en FAQ-sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Vad är Let’s Waffle?
Let’s Waffle är ett nytt och roligt voffelställe beläget i Cape Coral, Florida.

Vad gör Let’s Waffle unikt?
Let’s Waffle skiljer sig från andra voffelställen genom att erbjuda hjärtformade belgiska vofflor istället för de vanliga cirkulära eller fyrkantiga formerna.

Vilka typer av vofflor erbjuds på Let’s Waffle?
Let’s Waffle erbjuder en mängd olika söta och salta vofflor med olika toppings och fyllningar. Du kan även välja dina egna toppings från deras breda utbud.

Vilka sötsaker kan jag ha som toppings?
Du kan välja mellan 13 olika såser, frukter, sötsaker, godis, ost, grönsaker, strössel och mycket mer.

Vad finns det för alternativ för de som föredrar det salta?
För de som föredrar det salta erbjuder Let’s Waffle vofflor med pulled pork, avokado, skinka, ananas och fler alternativ.

Finns det veganska alternativ på Let’s Waffle?
Ja, en vegansk version av vofflan kan beställas efter begäran.

Finns det alternativ för personer med specialdietbehov?
Ja, efter att ha pratat med en diabetisk kund har Let’s Waffle även lagt till sockerfri sirap som topping.

Vad rekommenderar ägaren om du vill äta vofflan på bästa sätt?
Ägaren rekommenderar att äta vofflan på plats eftersom den kan bli vattnig på vägen hem, beroende på vilka toppings du väljer.

Här är några föreslagna länkar relaterade till huvuddomänen Let’s Waffle:

letswaffleflorida.com – Officiell webbplats för Let’s Waffle med mer information om deras meny och placering.
Meny – Länk till Let’s Waffle’s meny.
Kontakta oss – Länk till sidan för att kontakta Let’s Waffle för ytterligare information eller frågor.