SweeTARTS Lanserar SweeTARTS MEGA Rope – En Helt Ny Kombination av Sött och Surt Candy

SweeTARTS, det populära godismärket som vågar kombinera unika smaker av sött och surt, lanserar nu en ny variant av sin välkända SweeTARTS Rope i form av SweeTARTS MEGA Rope. De nya godisreporna är fyllda med “MEGA” mängder av surt fyllning omringade av sött, len lakrits.

SweeTARTS MEGA Rope kommer i den populära klassiska smaken Twisted Rainbow Punch och varje tugga av detta mjuka och sega godis erbjuder en perfekt smakexplosion av läckra, färgglada fruktsmakar tillsammans med en läckert sur fyllning.

Dave Foldes, marknadsföringschef för SweeTARTS, säger: “Vi vet att konsumenter alltmer letar efter godis som är både roligt, läckert och ger unika ätupplevelser. SweeTARTS MEGA Rope möter den efterfrågan. Det är inte bara en uppfriskning som kommer att kittla smaklökarna, utan det tillfredsställer både söta och sura smaklängtan i ett och samma MEGA-format. Som den senaste innovationen i SweeTARTS-familjen är detta ännu ett sätt för oss att utmana fansen att prova en oväntad smakkombination med varje tugga.”

Varje mjukt och segt rep av godis levereras med individuell förpackning, vilket gör det till det perfekta godiset att ta med på bilresor, bio eller som mellanmål på språng. SweeTARTS Mega Rope är en permanent tillskotts till SweeTARTS befintliga sortiment och finns nu tillgängligt för köp hos återförsäljare över hela landet. SweeTARTS Mega Rope kommer i förpackningar om 37 gram och har ett rekommenderat försäljningspris mellan 15 och 20 kronor. Priserna kan variera.

SweeTARTS, som först introducerades 1963, är ett favoritgodismärke känt för sin elektrifierande och oväntade smakkombination av ljuvligt sött och läckert surt. SweeTARTS produktportfölj erbjuder olika färgglada godiskreationer, inklusive Original SweeTARTS, SweeTARTS Ropes, SweeTARTS Ropes Bites, SweeTARTS MEGA Rope, SweeTARTS Mini Chewy, SweeTARTS Giant Chewy, SweeTARTS Chewy Fusions, SweeTARTS Gummies Fruity Splitz och flera säsongsmässiga favoriter. SweeTARTS finns tillgängligt i mataffärer och snabbköp över hela landet, samt online via e-handelspartners. För att hitta en återförsäljare nära dig och lära dig mer om SweeTARTS produktportfölj, besök www.sweetartscandy.com och följ @SweeTARTSCandy på Facebook, Instagram och TikTok.

Om Ferrara
Ferrara har i över 115 år skapat sockerkonfektyrer som skapar stunder av sötma, firande och gemenskap för godisälskare i alla generationer. Företaget är idag den största sockerkonfektilverkaren i USA*. Ferrara har ett passionerat team med över 8 200 anställda som skapar och levererar hundratals produkter som säljs under 20 populära varumärken som Brach’s, Jelly Belly, NERDS, SweeTARTS, Laffy Taffy och Trolli, till mer än 66 miljoner hushåll i USA årligen samt populära Dori-snacks under varumärken som Dori, Pettiz, Gomets och Yogurte 100 till över 40 länder världen över. Ferraras framgång inom innovativa produkter drivs av djupa insikter om konsumenter, starkt samarbete och partnerskap med återförsäljare samt en dedikation till mångfald av tankar, erfarenheter och människor. Som ett privatägt företag har Ferrara sitt globala huvudkontor i Chicago och ett operativt nätverk med över 27 platser runt om i världen som inkluderar tillverkning, distribution, försäljning och FoU-anläggningar. Företaget har också ett nära samarbete med Ferrero Group som ett relaterat företag, vilket innebär att de har möjligheter till samarbete och partnerskap inom branschen. Läs mer på www.ferrarausa.com eller www.linkedin.com/company/ferrara-.

*Källa: Circana Total U.S. Multi-Outlet + Convenience: Non-Chocolate Candy Dollar Sales – L52WE 2-25-24.

FAQ:

1. Vad är SweeTARTS MEGA Rope?
SweeTARTS MEGA Rope är en ny variant av SweeTARTS Rope, en mjuk och seg godisremsa fylld med “MEGA” mängder av surt fyllning omringad av sött, len lakrits.

2. Vilka smaker finns det?
SweeTARTS MEGA Rope kommer i den populära klassiska smaken Twisted Rainbow Punch. Varje tugga erbjuder en smakexplosion av läckra, färgglada fruktsmaker tillsammans med en sur fyllning.

3. Var kan jag köpa SweeTARTS MEGA Rope?
SweeTARTS Mega Rope finns tillgängligt för köp hos återförsäljare över hela landet. Det kommer i förpackningar om 37 gram och har ett rekommenderat försäljningspris mellan 15 och 20 kronor. Priserna kan variera.

4. Finns det andra produkter i SweeTARTS-sortimentet?
Ja, SweeTARTS har olika färgglada godiskreationer, inklusive Original SweeTARTS, SweeTARTS Ropes, SweeTARTS Ropes Bites, SweeTARTS MEGA Rope, SweeTARTS Mini Chewy, SweeTARTS Giant Chewy, SweeTARTS Chewy Fusions, SweeTARTS Gummies Fruity Splitz och flera säsongsmässiga favoriter.

Definitions:

– Godisreporna – godisremsorna
– Lakrits – en svart klibbig massa gjord av lakritsrot
– Smakexplosion – en intensiv smakkombination
– Individuell förpackning – förpackad separat

Related link: www.sweetartscandy.com