Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
 

Villkor


Tillfälligt stängt. Inga varor skickas ut för tillfället. I vanliga fall:
Varor skickas enbart på tisdagar. Vänligen se vår "stopptid" här nedan. Vi reserverar oss för eventuella leveransförseningar och hör av oss via mail i sådana fall. Fraktkostnad: 39 kr
Vi har en enhetsfrakt på 39 kr.  

Fraktsätt
De allra flesta försändelser skickas med Posten, men vi förbehåller oss rätten att i undantagsfall skicka försändelser med DHL.

Allmänt om vår leverans
Vi tar inte ansvar för eventuella leveransförseningar uppkomna av aktuellt fraktbolag.

Stopptid och leverans
- Stopptid: Beställningar som görs före kl 10.00 på en måndag skickas under tisdagen därpå.
- Beställningar som läggs efter kl 10.00 på måndagar till och med kl 10.00 kommande måndag skickas under tisdagen därpå. 

Leverans med DHL
- Det är enbart i undantagsfall som vi skickar varor med DHL. Leveranstiden beror då på var mottagarorten är belägen, men en riktlinje är att leveransen tar omkring 1-4 arbetsdagar efter att vi skickat varorna. För delar av Norrland samt vissa mindre orter kan leveransen ta ytterligare någon tid.

Avisering
Det är viktigt att du som kund lämnar korrekta kontaktuppgifter eftersom avisering kan ske via sms, e-post eller brev. Då telefonnummer efterfrågas är det en fördel om du lämnar ditt mobilnummer så att du kan bli sms-aviserad.

Outhämtad försändelse
Vid de tillfällen som försändelsen lämnas vid postutlämningsställe så är det kunden som ansvarar för att hämta ut sitt paket. Om så inte sker och paketet går i retur till oss så får kunden betala en fast avgift på 300 kronor. Denna avgift kompenserar de faktiska fraktavgifterna samt det extra arbete som en retur medför för oss.


Utrikes
Roligare Bakning levererar enbart varor till kunder med leveransadress i Sverige.


Betalning
För att bli kund hos Roligare Bakning måste du ha fyllt 18 år, alternativt ha målsmans tillstånd. Betalning till Roligare Bakning erbjuder följande betalningsalternativ:

Kortbetalning
Payson samarbetar med MasterCard samt VISA.

Internetbank
Payson samarbetar med de svenska bankerna som tillhandahåller direktbetalningar - Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.


Personuppgifter
Roligare Bakning tar hänsyn till personuppgiftslagen. Kunduppgifter lagras för att underlätta affärsverksamheten, men kommer under inga omständigheter att överlåtas till tredje part. Om en kund önskar ta bort eller ändra sina uppgifter görs detta skriftligen via kundtjanst(at)roligarebakning.se


Retur och ångerrätt
Roligare Bakning tillämpar distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund har rätt att ångra köpet inom 14 dagar från den dag som du har fått varorna (det datum som de skickas från Roligare Bakning plus 2 vardagar). Det krävs då att varans förpackning är obruten och produkten oanvänd. Observera att ångerrätten inte gäller livsmedel.

Kunden står för fraktkostnaderna och ansvarar för transporten tillbaka till Roligare Bakning. Se därför till att paketera in varan väl i lämpligt emballage med packmaterial så att produkten och dess förpackning är hela då de anländer till oss.

Följande ska skickas tillsammans med varan:
1. Namnet på den person som gjort beställningen
2. Ordernumret
3. Orsak till returen
4. Kontonumret som du vill ha pengarna insatt på

Inom 30 dagar från det att Roligare Bakning har mottagit varan betalas pengarna för varan tillbaka till det bankkonto som angetts vid returen.

Returer skickas till:
Roligare Bakning Västsverige
Lekstorpsvägen 60 C
443 41 Gråbo


Reklamation
Det är viktigt att du är nöjd! Om du skulle upptäcka något fel med en produkt som du har köpt hos oss ber vi dig skicka ett mail till kundtjanst[at]roligarebakning.se och berätta vad som är fel med produkten. Invänta därefter mail från oss för vidare instruktioner.

Transportskada
Om försändelsen är transportskadad så ska detta omgående anmälas till Roligare Bakning på kundtjanst[a]roligarebakning.se


Force majeure
Roligare Bakning har rätt att flytta fram tidpunkten för varuleverans om vår verksamhet skulle drabbas av yttre omständigheter som vi inte har någon kontroll över, exempelvis översvämning, brand, inbrott eller liknande. Om Roligare Bakning skulle drabbas av datasabotage där bilder, priser eller annan information förvanskas, kan dessa uppgifter inte ingå i bindande avtal.


Övrigt
Vi strävar efter att ge dig som kund så bra information som möjligt om våra produkter, men ber dig ändå observera att färgerna på butikens bilder är ungefärliga.

Ovanstående villkor gäller privatpersoner.

Denna webbplats använder cookies, en textbaserad datafil som kan sparas i besökarens dator.

Roligare Bakning reserverar sig för eventuella tryckfel.