Unika Delikatesser att Njuta av på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en dag fylld med goda smaker och söta frestelser. Vad sägs om hallonpannkakor, fransk silkesgâteau, eller chokladcroissanter? På Cooks Bellecour har de precis det du behöver för att fira denna kärleksfulla dag. Du kan köpa dessa läckerheter färska eller till och med göra dem själv hemma.

Förra sommaren slogs Cooks of Crocus Hill, en matlagningskola och köksbutik, samman med Gavin Kaysens Bellecour Bakery för att bilda det enade varumärket Cooks | Bellecour. Tillsammans har de skapat en kulinarisk destination som har lokaler i St. Paul, Twin Cities North Loop och Edina.

För att ge dig en försmak av vad som erbjuds, presenterade konditor och kock Katie Elsing några av deras läckerheter och visade hur man rullar en perfekt croissant. Genom att demonstrera konsten att skapa dessa bakverk inspirerar hon amatörkockar att testa själva.

Om du vill se mer av Cooks Bellecour kan du ladda ner den kostnadsfria KARE 11+ appen. Den är tillgänglig för Roku, Fire TV, Apple TV och andra smarta TV-plattformar. I appen kan du njuta av livesändningar av KARE 11:s nyhetsprogram, eller titta på tidigare sändningar i efterhand. Du kan också utforska exklusiva program som Verify och HeartThreads, samt höra det senaste inom Minnesotas sportsamtal från våra samarbetspartners på Locked On Minnesota.

På Alla hjärtans dag är det viktigt att unna sig själv och dem vi älskar något extra. Cooks Bellecour är platsen att besöka för att få de bästa delikatesserna som ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Så fira denna speciella dag med utsökta bakverk och njut av kärlek och goda smaker.

Vanliga frågor baserade på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vad erbjuder Cooks Bellecour på Alla hjärtans dag?
På Alla hjärtans dag erbjuder Cooks Bellecour läckerheter som hallonpannkakor, fransk silkesgâteau och chokladcroissanter. Dessa kan köpas färska eller till och med göras själv hemma.

2. Vilka platser har Cooks Bellecour?
Cooks Bellecour har lokaler i St. Paul, Twin Cities North Loop och Edina.

3. Vad har Cooks Bellecour och Gavin Kaysens Bellecour Bakery gemensamt?
Cooks of Crocus Hill, en matlagningskola och köksbutik, slogs samman med Gavin Kaysens Bellecour Bakery för att bilda det enade varumärket Cooks | Bellecour.

4. Vem presenterade några av Cooks Bellecours läckerheter?
Konditorn och kocken Katie Elsing presenterade några av Cooks Bellecours läckerheter och visade hur man rullar en perfekt croissant.

5. Hur kan jag se mer av Cooks Bellecour?
För att se mer av Cooks Bellecour kan du ladda ner den kostnadsfria KARE 11+ appen, som är tillgänglig för Roku, Fire TV, Apple TV och andra smarta TV-plattformar. I appen kan du njuta av livesändningar av KARE 11:s nyhetsprogram och tidigare sändningar, samt utforska exklusiva program och höra det senaste inom Minnesotas sportsamtal från samarbetspartners på Locked On Minnesota.

Viktiga termer och jargong i artikeln:

– Bellecour: Bellecour refers to both Gavin Kaysens Bellecour Bakery and Cooks Bellecour. It is the unified brand formed by the merger of Cooks of Crocus Hill and Gavin Kaysens Bellecour Bakery.

– Croissant: En croissant är en typ av franskt bakverk som är gjord av smördeg och har en karakteristisk smörig och flakig textur.

– Roku: Roku är en smart TV-plattform som erbjuder en mängd olika appar och streamingtjänster.

– KARE 11: KARE 11 är en TV-station och nyhetskälla i Minnesota.

Föreslagna relaterade länkar till huvuddomänen:

Cooksofcrocushill.com – Köksbutiken och matlagningskolan Cooks of Crocus Hill.

Bellecourrestaurant.com – Webbplatsen för Gavin Kaysens Bellecour Restaurant.

Roku.com – Huvudwebbplatsen för Roku TV-plattformen.