Unge entreprenörer på väg mot sin första miljon efter framgångsrik lansering av godisföretag

En ung kärleksparet uppger att de är på rätt spår för att göra sin första miljon efter att ha startat en godisverksamhet från sitt matrum. Charlie Wells, 23 och Georgia Conlan, 25, grundade Sweets and Sour under covid-19-pandemin. Deras resa började långsamt, men deras popularitet sköt i höjden efter att de började lägga upp videos på den korta videoplattformen TikTok. Mellan 2021 och 2022 lyckades de generera över 750 000 pund i intäkter. Året efter steg deras omsättning till imponerande 895 000 pund. Paret, som kommer från Egham i Surrey, förväntar sig nu att 2024 kommer att bli deras första miljonpund-år.

De säljer importvaror och exotiska artiklar från hela världen, där de bästsäljande produkterna inkluderar kakmix och bagelkrydda från USA. Paret lanserade sin godisverksamhet efter att Wells hade förlorat sitt jobb som semesterrepresentant under covid-19-pandemin. Efter att ha övervägt olika alternativ, inklusive vaxkuber, bestämde de sig för konfektyr efter att ha hittat en säljare som erbjöd grossistgodis till förmånliga priser.

Efter att ha börjat sälja varorna på Facebook gjorde de initialt bara en försäljning per vecka. Men efter att ha bytt till TikTok i mars 2021 blev paret snabbt virala med sina direktsändningar där de packade beställningar. Antalet beställningar ökade från en per vecka till 600 per månad, och när de flyttade till en större lokal i juni ökade det antalet till 4 000.

Det unga entreprenörsparet öppnade sedan en butik i Egham i oktober 2022 där de nu anställer sju personer. Verksamheten fortsatte att växa och efter att ha gått virala i augusti 2023 uppgav paret att de hade tjänat otroliga 51 000 pund på bara tre dagar.

Wells säger att de har haft en imponerande tillväxt och att de är stolta över sig själva och sitt team för att ha kommit så här långt på så kort tid. Sociala medier har spelat en stor roll i deras framgång och har möjliggjort för dem att förändra sina liv. De strävar nu efter att fortsätta driva företaget på heltid och ser fram emot framtida framgångar och möjligheter.

Vanliga frågor (FAQ) baserade på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vad startade Charlie Wells och Georgia Conlan under covid-19-pandemin?
Svar: De startade en godisverksamhet vid namn Sweets and Sour.

2. Hur blev de populära?
Svar: De började lägga upp videos på TikTok där de packade beställningar, vilket gjorde dem virala och ökade deras popularitet.

3. Hur mycket intäkter genererade de mellan 2021 och 2022?
Svar: De genererade över 750 000 pund i intäkter under den perioden.

4. Vad förväntar de sig att 2024 ska bli?
Svar: De förväntar sig att 2024 kommer att bli deras första år med en omsättning på en miljon pund.

5. Vilka typer av produkter säljer de?
Svar: De säljer importvaror och exotiska artiklar från hela världen, inklusive kakmix och bagelkrydda från USA.

6. Hur många beställningar packade de per månad efter att ha flyttat till en större lokal?
Svar: De packade 4 000 beställningar per månad.

7. När öppnade de en butik?
Svar: De öppnade en butik i Egham i oktober 2022.

8. Hur mycket tjänade de på bara tre dagar efter att ha gått virala?
Svar: De tjänade 51 000 pund på bara tre dagar.

9. Vilken roll har sociala medier spelat i deras framgång?
Svar: Sociala medier har spelat en stor roll och möjliggjort för dem att förändra sina liv.

10. Vad är deras framtidsplan och mål?
Svar: De strävar efter att fortsätta driva företaget på heltid och ser fram emot framtida framgångar och möjligheter.

Definitioner av viktiga termer och jargong som används i artikeln:

– TikTok: En kort videoplattform där användare kan skapa och dela videoklipp av sig själva som håller på med olika aktiviteter eller pratar om olika ämnen.
– Covid-19-pandemin: En global pandemi orsakad av det nya coronaviruset, känd som SARS-CoV-2, som började sprida sig i slutet av 2019 och fortsätter att påverka världen.

Suggested related links:
Sweets and Sour – Länk till huvuddomänen för företaget Sweets and Sour, där läsarna kan hitta mer information om företaget och deras produkter.
TikTok – Länk till huvuddomänen för TikTok-plattformen, där användare kan ta del av och skapa videoklipp.