Ungdomsprogrammet Teen Outreach Program gör ett samarbete med Signature Sweets

Signature Sweets, ett konditori i Shorewood, har inlett ett spännande samarbete med Racine Unified School District’s Teen Outreach Program. Detta samarbete kommer att involvera en serie av sex tårtdekoreringskurser för ungdomar.

Det är Kimberly Adams, ägare till Signature Sweets, som kommer att leda dessa kurser och dela med sig av sin expertis inom tårtdekoration. Hon är passionerad inte bara för sitt yrke utan också för att arbeta med ungdomar och hjälpa dem att utforska sin kreativitet.

Under kurserna kommer ungdomarna att få lära sig att skapa fantastiska tårtor från grunden. Från att lära sig att göra den perfekta sockerpastan till att dekorera tårtan med olika färger och mönster, kommer ungdomarna att få ett brett spektrum av färdigheter inom tårtdekoration.

Det fina med detta samarbete är att det ger ungdomarna en möjlighet att utforska sin kreativitet samtidigt som de får lära sig om olika karriärmöjligheter inom konditoribranschen. Genom att introducera dem till denna konstform kan det också ge dem en känsla av stolthet och självförtroende när de ser resultatet av sitt arbete.

Kimberly Adams är entusiastisk över att kunna dela sin passion med ungdomarna och hoppas kunna inspirera dem att följa sina drömmar. Hon tror att varje ung person har potential att lyckas och hoppas att dessa kurser kan vara en plattform för dem att upptäcka sin passion för tårtdekoration och eventuellt bidra till deras framtida karriärval.

Detta samarbete mellan Signature Sweets och Teen Outreach Program är ett fantastiskt tillfälle för ungdomar att upptäcka sin kreativitet och lära sig värdefulla färdigheter inom tårtdekoration. Det ger dem inte bara en rolig och spännande erfarenhet, utan också en möjlig väg till en framgångsrik karriär inom konditoribranschen.

Frågor och svar:
1. Vad innebär samarbetet mellan Signature Sweets och Teen Outreach Program?
Samarbetet innebär att Signature Sweets kommer att hålla tårtdekoreringskurser för ungdomar inom Teen Outreach Program.

2. Vem kommer att leda kurserna?
Kurserna kommer att ledas av Kimberly Adams, ägaren till Signature Sweets.

3. Vilka färdigheter kommer ungdomarna att lära sig under kurserna?
Ungdomarna kommer att lära sig att skapa tårtor från grunden, inklusive att göra sockerpasta och dekorera tårtan med olika färger och mönster.

4. Vad är syftet med samarbetet?
Syftet med samarbetet är att ge ungdomarna möjlighet att utforska sin kreativitet och lära sig om karriärmöjligheter inom konditoribranschen.

5. Vad hoppas Kimberly Adams uppnå genom dessa kurser?
Kimberly Adams hoppas kunna inspirera ungdomarna att följa sina drömmar och upptäcka sin passion för tårtdekoration.

Definitioner:
– Konditori: En affär eller arbetsplats där bakverk, speciellt tårtor och bakverk, säljs och tillverkas.
– Teen Outreach Program: Ett program som riktar sig till ungdomar och syftar till att stödja, utveckla och engagera dem genom olika aktiviteter och kurser.

Relevanta länkar:
kimberlyadams.com: Hemsida för Kimberly Adams, ägaren till Signature Sweets, där du kan få mer information om hennes arbete och expertis inom tårtdekoration.
racineunifiedsd.org: Officiell webbplats för Racine Unified School District, där du kan hitta mer information om Teen Outreach Program och deras olika aktiviteter.