Super Bowl LVIII: SpongeBob SquarePants och gänget gör succé på Nickelodeon

Super Bowl är känt för sina spektakulära halvtidsframträdanden, men det finns en performance som ingen kan motsätta sig vara den bästa – Bubble Bowl. Nu gör SpongeBob SquarePants och hans gäng ett efterlängtat framträdande på Super Bowl LVIII, tack vare samarbetet mellan CBS och Nickelodeon.

För över 20 år sedan visades avsnittet “Band Geeks” av “SpongeBob SquarePants” och blev genast en klassiker. I avsnittet bildar SpongeBob och alla hans vänner ett band för att spela under halvtidsföreställningen på Bubble Bowl, en fiktiv mästerskapsmatch. Händelsen kulminerar med att SpongeBobs band framträder från under en fotbollsplan, vilket i själva verket var gammalt material från en amerikansk fotbollsmatch med Memphis Showboats på Liberty Bowl. Därefter framför SpongeBob den oförglömliga låten “Sweet Victory” av David Glen Eisley, vilket blir ett av de mest minnesvärda ögonblicken i seriens historia.

Nu kommer SpongeBob och hans band att framföra “Sweet Victory” under Nickelodeons sändning av Super Bowl LVIII mellan Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers. SpongeBob och hans gäng kommer att starta evenemanget genom att framträda med låten och skapa förväntan inför den spännande matchen mellan dessa två stora lag på planen. (Du kan också se Super Bowl på CBS eller streama det på Paramount+.)

Resten av sändningen, som heter “Super Bowl LVIII Live from Bikini Bottom,” kommer att inkludera SpongeBob och hans vänner som hjälper till som kommentatorer tillsammans med Noah Eagle och Nate Burleson. Det kommer även att finnas speciella framträdanden av andra Nickelodeon-stjärnor, som de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Super Bowl LVIII äger rum den 11:e februari på CBS. Matchen kommer även att sändas på Nickelodeon och strömmas på Paramount+.

Super Bowl är en årlig amerikansk fotbollsmatch och evenemang som anses vara en av de största sportevenemangen i USA. Super Bowl LVIII kommer att äga rum den 11:e februari och kommer att sändas på CBS, Nickelodeon och strömmas på Paramount+.

SpongeBob SquarePants och hans vänner kommer att göra ett framträdande under Super Bowl LVIII. Det är inspirerat av avsnittet “Band Geeks” där SpongeBob och hans vänner bildar ett band för att spela på Bubble Bowl, en fiktiv mästerskapsmatch. Nu kommer de att framföra låten “Sweet Victory” under Nickelodeons sändning av Super Bowl LVIII.

Hela sändningen kommer att heta “Super Bowl LVIII Live from Bikini Bottom” och kommer att inkludera kommentarer från SpongeBob och hans vänner, samt andra Nickelodeon-stjärnor som Teenage Mutant Ninja Turtles.

Om du vill se Super Bowl LVIII kan du titta på det på CBS eller streama det på Paramount+.

Läs mer om Super Bowl LVIII på CBS hemsida:
https://www.cbs.com/super-bowl/