Öka upp spänningen på nästa års “Choklad runt hörnet” i West Bend

Downtown West Bend kunde knappt rymma all glädje och aktivitet när årets “Choklad runt hörnet” ägde rum över helgen. Arrangörerna, ledda av Noelle Braun från Downtown West Bend Association (DWBA), lyckades göra evenemanget ännu större och bättre genom att utöka det till två dagar för första gången någonsin. Hundratals människor flockades till staden för att delta och ta del av allt det söta.

I motsats till tidigare år inleddes evenemanget på The Bend Theater, där deltagare kunde hämta ut ett stämpelkort med namn och platser för de över 20 deltagande butikerna. Därefter hade besökarna möjlighet att besöka dessa butiker och njuta av både läckra erbjudanden och choklad. För varje besökt butik markerades kortet och när alla butiker hade besökts kunde deltagarna lämna in sina fullständiga stämpelkort på The Bend för att ha chans att vinna fina priser i en utlottning.

Men det var inte bara choklad som bjöds under helgen. Det fanns även en marknad där olika organisationer erbjöd en mängd olika produkter och aktiviteter, vilket gjorde att ingen direkt saknade något att se eller göra. Förutom choklad och marknaden fanns det även en dragning där fyra priser delades ut. Först och främst erbjöds fyra biljetter till Bockfest, ett populärt ölevenemang. Dessutom hade vinnarna möjlighet att njuta av ett halvt kilo choklad från Candyman on Main varje månad i ett helt år. Som pricken över i:et erbjöds även två presentkorgar, värda ca 500-600 dollar vardera.

Det har redan börjat planeras för nästa års “Choklad runt hörnet” och förväntningarna är höga. Arrangörerna hoppas på ännu en succé och ser fram emot att göra evenemanget ännu större och bättre än tidigare. Så se till att markera datumet i kalendern redan nu och förbered er på ännu mer spännande chokladevent nästa år!

FAQ:

1. Vad var syftet med “Choklad runt hörnet” evenemanget i Downtown West Bend?
Syftet med “Choklad runt hörnet” evenemanget var att locka besökare till Downtown West Bend och erbjuda en rolig och sötsakerelaterad upplevelse.

2. Hur lång tid pågick evenemanget i år?
Evenemanget pågick i två dagar för första gången någonsin.

3. Var kunde deltagarna hämta stamkortet för evenemanget?
Deltagarna kunde hämta sitt stamkort på The Bend Theater.

4. Hur många butiker deltog i evenemanget?
Det fanns över 20 deltagande butiker under evenemanget.

5. Vad erbjöd marknaden förutom choklad?
Marknaden erbjöd olika produkter och aktiviteter från olika organisationer.

6. Vilka priser delades ut under evenemanget?
Fyra biljetter till Bockfest, ett ölevenemang, samt möjligheten att njuta av ett halvt kilo choklad varje månad i ett helt år från Candyman on Main erbjöds som priser. Dessutom erbjöds även två presentkorgar värda ca 500-600 dollar vardera.

7. Finns det några planer för nästa års evenemang?
Ja, planering för nästa års “Choklad runt hörnet” evenemang har redan påbörjats och arrangörerna hoppas på ännu en succé.

Definitions:
– Choklad runt hörnet: En lokal sötsakerelaterad evenemang i Downtown West Bend.
– Downtown West Bend Association (DWBA): Arrangörerna av “Choklad runt hörnet” evenemanget.
– Stamkort: Ett kort där deltagare kan samla stämplar från de deltagande butikerna.
– Bockfest: Ett populärt ölevenemang.

Related Links:
Downtown West Bend Association