Nytt sortiment för hälsosamma snacks och energidrycker introduceras

Den importören, distributören och grossisten av konfektyr meddelade att de har förbättrat och uppgraderat sin service till kunder via sin app och sitt försäljningsteam på fältet, och erbjuder exklusiva erbjudanden på nya sortiment.

Fokusområden inkluderar hälsosamma snacks och funktionella energidrycker, med syftet att göra njutbara, hälsosamma val tillgängliga och prisvärda för alla.

Detta kommer efter en branschomfattande förändring som har sett många stora livsmedelskedjor börja segmentera hälsosnacks och framhäva bredare sortiment, inklusive energidrycker och produkter med högt proteininnehåll.

World of Sweets app och webbplats har båda uppdaterats med de nya produkterna, med appen uppdaterad för att skapa en förbättrad kundupplevelse, inklusive möjligheten att ta emot direktkortbetalningar.

Erbjudanden kommer automatiskt att läggas till i kassan för att säkerställa att återförsäljare utnyttjar de tillgängliga erbjudandena, och webbplatsen och appen kommer att reagera omedelbart på produkter som är slutsålda och försäljningsmöjligheter.

Aktuella app-exklusiva erbjudanden för det hälsosamma sortimentet inkluderar köp 8 snacks, få gratis CLIF barer till ett värde av 54 £.

Snacks i erbjudandet inkluderar Grenade bars, Huel nutrition bars, Olly’s pretzel thins, Tuk In bombay mix och CheeseO’s puff bites.

Även tillgängligt för app-kunder är ett erbjudande för funktionella energidrycker – köp 8 valfria drycker, få gratis Sneak Energy till ett värde av 59,67 £.

Dryckesalternativ i erbjudandet inkluderar Gunna, Warrior Waters, Prime Energy, Sneak Energy och Alani Energy Kimade.

Gemma Allanson, national field sales manager, sa: “Vi är superglada över att lansera vårt nya hälsosamma sortiment genom vårt försäljningsteam på fältet.

“Nyligen lanserade vi sortimentet genom vår grossists e-handelssida och har fått mycket intresse, nya kunder och återbeställningar.

“Många närbutiker har utökat sitt sortiment nyligen, med stor vikt på hälsosamma alternativ. Bars, funktionella energidrycker och hälsosamma snacks erbjuder en stor marknad för återförsäljare att ta del av.

“Genom att handla dessa sortiment genom vår app för försäljning har återförsäljare tillgång till exklusiva erbjudanden.

“Som en stor distributör, importör och grossist av konfektyr är det viktigt för oss att samarbeta nära med convenience-återförsäljare som köper från oss för att säkerställa deras tillväxt och framgång. Vi vill erbjuda dem bästa möjliga service och produkt.”

Försäljningsteamet på fältet verkar över hela Storbritannien och levererar produkter och merchandising-lösningar till över 8 000 kunder i hela landet.

En FAQ-sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vad har importören, distributören och grossisten meddelat angående sin service till kunder?
Den importören, distributören och grossisten meddelade att de har förbättrat och uppgraderat sin service till kunder via sin app och sitt försäljningsteam på fältet, och erbjuder exklusiva erbjudanden på nya sortiment.

2. Vad är fokusområdena för dessa förbättringar?
Fokusområden inkluderar hälsosamma snacks och funktionella energidryckern, med syftet att göra njutbara, hälsosamma val tillgängliga och prisvärda för alla.

3. Vilka förändringar inom branschen ledde till dessa förbättringar?
Den importören, distributören och grossisten har sett en branschomfattande förändring som har sett många stora livsmedelskedjor börja segmentera hälsosnacks och framhäva bredare sortiment, inklusive energidrycker och produkter med högt proteininnehåll.

4. Hur har World of Sweets app och webbplats uppdaterats?
World of Sweets app och webbplats har båda uppdaterats med de nya produkterna, med appen uppdaterad för att skapa en förbättrad kundupplevelse, inklusive möjligheten att ta emot direktkortbetalningar.

5. Hur fungerar erbjudandena på webbplatsen och appen?
Erbjudanden kommer automatiskt att läggas till i kassan för att säkerställa att återförsäljare utnyttjar de tillgängliga erbjudandena, och webbplatsen och appen kommer att reagera omedelbart på produkter som är slutsålda och försäljningsmöjligheter.

6. Vilka är några exempel på de aktuella app-exklusiva erbjudandena?
Några exempel på de aktuella app-exklusiva erbjudandena är köp 8 snacks, få gratis CLIF barer till ett värde av 54 £ och köp 8 valfria energidrycker, få gratis Sneak Energy till ett värde av 59,67 £.

7. Vilka är några exempel på snacks och drycker som ingår i erbjudandena?
Exempel på snacks i erbjudandet inkluderar Grenade bars, Huel nutrition bars, Olly’s pretzel thins, Tuk In bombay mix och CheeseO’s puff bites. Exempel på drycker i erbjudandet inkluderar Gunna, Warrior Waters, Prime Energy, Sneak Energy och Alani Energy Kimade.

8. Vad säger Gemma Allanson, national field sales manager?
Gemma Allanson, national field sales manager, säger: “Vi är superglada över att lansera vårt nya hälsosamma sortiment genom vårt försäljningsteam på fältet. Nyligen lanserade vi sortimentet genom vår grossists e-handelssida och har fått mycket intresse, nya kunder och återbeställningar. Många närbutiker har utökat sitt sortiment nyligen, med stor vikt på hälsosamma alternativ. Bars, funktionella energidrycker och hälsosamma snacks erbjuder en stor marknad för återförsäljare att ta del av. Genom att handla dessa sortiment genom vår app för försäljning har återförsäljare tillgång till exklusiva erbjudanden. Som en stor distributör, importör och grossist av konfektyr är det viktigt för oss att samarbeta nära med convenience-återförsäljare som köper från oss för att säkerställa deras tillväxt och framgång. Vi vill erbjuda dem bästa möjliga service och produkt.”

Nyckelord och jargong i artikeln:

– Importör, distributör, grossist – En person eller företag som är involverade i import, distribution och försäljning av varor.
– Konfektyr – Sötsaker, godis.
– Hälsosamma snacks – Sunt mellanmål eller godisalternativ.
– Funktionella energidrycker – Drycker som innehåller ingredienser som anses ge extra energi och fokus.
– App – En applikation, vanligtvis för mobila enheter, som ger användare tillgång till specifika funktioner eller tjänster.
– Kundupplevelse – Den totala upplevelsen av en kund vid interaktion med ett företag och dess produkter eller tjänster.
– Återförsäljare – Ett företag eller en person som säljer varor till konsumenter.
– Kassan – Platsen där kunden betalar för varor eller tjänster vid en butik.
– Produkt – En vara eller produkt som säljs.
– Grossists e-handelssida – En webbplats för en grossist där man kan köpa varor online.
– Närbutiker – Små butiker som är nära till hands för konsumenter och vanligtvis har ett begränsat sortiment.
– Convenience-återförsäljare – Återförsäljare som fokuserar på bekvämlighet för kunder och erbjuder ett brett utbud av produkter.

Förslag på relaterade länkar:
World of Sweets (https://www.worldofsweets.se/) – Företagets hemsida där man kan hitta mer information om deras sorter, erbjudanden och tjänster.
Kontaktsida (https://www.worldofsweets.se/kontakt) – Här kan du hitta kontaktinformation om du vill komma i kontakt med företaget för mer information eller för att ställa frågor.
World of Sweets app (https://www.worldofsweets.se/app) – Länk till nedladdningssidan för företagets app där du kan få tillgång till deras produkter och erbjudanden.