Nya musikvideon med Abhishek Kumar och Mannara Chopra släpps den 12 februari

Efter att ha spelat in den mest efterlängtade musikvideon är Abhishek Kumar tillbaka i staden och han kom inte tomhänt.

Abhishek Kumar har haft fullt upp sedan han avslutade sin medverkan i tv-programmet Bigg Boss 17. Skådespelaren återvände till Chandigarh och var upptagen med att spela in en musikvideo med sin konkurrent Mannara Chopra. Efter inspelningen av den mycket efterlängtade musikvideon är skådespelaren tillbaka i staden och han kom inte tomhänt. Abhishek Kumar kom tillbaka till Mumbai med påsar med sötsaker till paparazzin.

I en video som delades av ett paparazzikonto kan man se Abhishek Kumar prata med fotografarna på en gata. En av dem frågar ärligt, “Vad har du tagit med dig från Punjab?” Abhishek berättar att han har med sig sötsaker från dem men att han inte fick träffa dem tidigare när han anlände till Mumbai. Han delar sedan ut olika påsar med sötsaker till dem och glatt inleder en konversation.

Abhishek Kumar har nyligen hållit en framgångsfest i Mumbai där hans fellow-deltagare och nära vänner från Bigg Boss 17 närvarade. Flera videor och fotografier från evenemanget cirkulerade i sociala medier och visade på de roliga stunderna som deltagarna hade tillsammans. Vinnaren Munawar Faruqui, som hade en stark band med Abhishek, var också närvarande. Mannara Chopra, som nu samarbetar med Abhishek, var en av gästerna. Abhishek och Mannara dansade hjärtligt under evenemanget samtidigt som de marknadsförde sin musikvideo.

Ett paparazzikonto släppte en video där Mannara och Abhishek dansade till tonerna av den populära låten “Tumse Milke Dil Ka”. Mannara såg elegant ut i en fantastisk röd klänning medan Abhishek utstrålade charm i en helsvart outfit.

Abhishek och Mannara delade båda den första affischen för den kommande singeln på sina sociala medier. Mannara och Abhishek poserade i svarta och vita kläder och höll om varandra. Det framgick också att titeln på den romantiska musikvideon är “Saanware” och att den är sjungen av Akhil Sachdeva och regisserad av Rajan Bir. I bildtexten skrev Abhishek och Mannara: “Förbered er för den officiella kärleks-säsongen med “Saanwares” förtrollande melodier.”

De meddelade även att en teaser för musikvideon kommer att släppas den 9 februari och att hela videon kommer att finnas tillgänglig på YouTube den 12 februari.

FAQ:
1. Vad har Abhishek Kumar gjort efter att ha lämnat Bigg Boss 17?
– Abhishek Kumar har varit upptagen med att spela in en musikvideo med sin medtävlare Mannara Chopra. Han har också hållit en framgångsfest i Mumbai.

2. Vad tog Abhishek Kumar med sig från Punjab?
– Abhishek tog med sig påsar med sötsaker från Punjab till paparazzin i Mumbai.

3. Vilken låt dansade Abhishek och Mannara till?
– Abhishek och Mannara dansade till tonerna av låten “Tumse Milke Dil Ka”.

4. Vad är titeln på den kommande musikvideon?
– Titeln på den romantiska musikvideon är “Saanware”.

5. Vem sjunger låten i musikvideon?
– Låten “Saanware” sjungs av Akhil Sachdeva.

Definitions:
– Chandigarh: en stad i norra Indien.
– Paparazzi: fotografer som tar bilder av kändisar utan deras tillstånd, särskilt när de är i privata situationer.
– Mumbai: en stad i Indien, tidigare känd som Bombay.

Suggested related links:
YouTube