Nya karamellpopcorn från Werther’s Original får filmälskare att jubla

Det har kommit en ny sötsak på marknaden som har fått kunderna att jubla över smaken. Under kalla, mörka vintrar finns det inget bättre än att krypa upp framför TV:n eller bege sig till biografen för några timmars eskapism.

Shoppers har blivit förälskade i de nya godisarna och vad behöver man till en filmkväll? Såklart snacks! Popcorn är den självklara kungen av filmkvällssnacks, och det här nya tillskottet är en rolig twist på det klassiska. Werther’s Original har släppt påsar med smaskigt karamellpopcorn.

En beskrivning på Werther’s Originals hemsida lyder: “Krispigt popcorn inlindat i len Werther’s Original-karamell för en stund av total njutning.”

En kund uppmärksammade det nya snacksen i Facebook-gruppen Extreme Couponing and Bargains UK. “Hittade dem på Food Warehouse”, skrev personen.

Produkten kan också köpas online på Amazon för 2,38 pund för en påse på 140 gram.

Inlägget har fått över 600 gillamarkeringar på bara några timmar, och hundratals matälskare har skyndat sig till kommentarssektionen för att dela sina tankar om snacksen.

En användare skrev: “Min mormor skulle älska dessa.”

En annan användare kommenterade: “Dessa är perfekta för filmkvällen.”

En tredje person sa: “Jag köpte några av dessa på Amazon. Herregud, de är fantastiska, och jag brukar inte ens gilla popcorn.”

En fjärde kommenterade: “Åh mitt gud, detta ser ut som himlen.”

“Jag behöver detta”, sa en annan person.

erbjuder en ny och spännande titt på det senaste tillskottet till snacksfamiljen. Med goda recensioner och en spännande smak kommer dessa karamellpopcorn definitivt att vara en hit på nästa filmkväll!

FAQ:

1. Vad är det nya tillskottet till filmkvällssnacks?
– Det nya tillskottet är Werther’s Originals karamellpopcorn, som erbjuder en rolig twist på det klassiska popcornet.

2. Var kan jag köpa dessa karamellpopcorn?
– Produkten kan köpas på Food Warehouse och online på Amazon.

3. Hur mycket kostar en påse av karamellpopcorn?
– En påse av karamellpopcorn kostar 2,38 pund för en påse på 140 gram.

4. Vilken är beskrivningen av dessa karamellpopcorn på Werther’s Originals hemsida?
– Beskrivningen lyder: “Krispigt popcorn inlindat i len Werther’s Original-karamell för en stund av total njutning.”

5. Vilka är några av de kommentarer som har gjorts om dessa snacks?
– En användare skrev: “Min mormor skulle älska dessa.” En annan kommenterade: “Dessa är perfekta för filmkvällen.” En tredje person sa: “Jag köpte några av dessa på Amazon. Herregud, de är fantastiska, och jag brukar inte ens gilla popcorn.” En fjärde kommenterade: “Åh mitt gud, detta ser ut som himlen.” En annan person sa: “Jag behöver detta.”