Ny öppning:  Dessert Gallery Bakery & Cafe blir ännu sötare i The Woodlands

Dessert Gallery Bakery & Cafe har förlängt sina söta rötter ända till The Woodlands. Efter att ha etablerat sig som en Houston-favorit sedan 1995 på Kirby Drive, har bakverksdestinationen nu öppnat sin andra filial.

Den nya platsen erbjuder en inomhusyta på 1 150 kvadratmeter med sittplatser för 12 gäster samt en uteservering med åtta platser. Dessert Gallery Bakery & Cafe är känd för sina läckerheter och sitt samhällsengagemang. Enligt deras pressmeddelande tillhandahåller de hemgjorda godsaker som nygräddade kakor, tårtor och pajer, samt muffins och brownies.

Grundaren Sara Brook, vars familj varit Houstonbor i fem generationer, startade detta bageri med inspirationen från en förpackning med chokladkakor som lärde henne att läsa, enligt pressmeddelandet. Brook säger: “Vi är så glada över att officiellt öppna The Woodlands-filialen av Dessert Gallery. Vi har skapat söta minnen tillsammans med Houston-samhället i nästan 30 år, och att expandera till The Woodlands var nästa naturliga steg för oss.”

Det nya bageriet kommer att erbjuda samma fantastiska meny som deras ursprungliga läge. Detta innefattar deras signaturdesserter som tres leches, chokladöverdragna chokladsmulor, jordgubbsdrömkaka och Brookies, som är Saras personliga favorit – mörka chokladkakor med chokladbitar.

Utöver dessa läckerheter erbjuder Dessert Gallery Bakery & Cafe på The Woodlands-filialen även olika kakor såsom gammaldags diner-kaka, morotskaka, födelsedagstårta och mörk chokladtårta.

För den som är ute efter nya smakupplevelser, erbjuder den nya filialen även nya spännande rätter införda i slutet av förra året. Dessa inkluderar Billionaire Brownies – fudgebrownies med rostade pekannötter och chokladglasyr prydda med guld, Fruity Pebbles-kakor, en mäktig marmortårta med en härlig chokladbuttercream-glasur, French Silk-paj med Oreobottnar och dessertplattor – gigantiska ark av portionerad tårta tillgängliga i smakerna smör-pekannöt, funfetti med karamellbuttercream, apelsin creamsicle och jordgubbskross.

Så om du är sugen på något sött är Dessert Gallery Bakery & Cafe i The Woodlands platsen att besöka. Deras breda utbud av utsökta bakverk kommer definitivt att överraska och göra ditt besök till något alldeles extra.

Förklaringar:
– Dessert Gallery Bakery & Cafe: En bageri och cafékedja som specialiserar sig på att producera och sälja olika sorters bakverk och desserter.
– The Woodlands: En stad i Texas, USA där Dessert Gallery Bakery & Cafe har öppnat sin andra filial.

Vanliga frågor:

Vad erbjuder Dessert Gallery Bakery & Cafe på sin nya filial i The Woodlands?
På den nya filialen i The Woodlands erbjuder Dessert Gallery Bakery & Cafe samma fantastiska meny som deras ursprungliga plats. Det inkluderar signaturdesserter som tres leches, chokladöverdragna chokladsmulor, jordgubbsdrömkaka och Brookies.

Vem är grundaren av Dessert Gallery Bakery & Cafe?
Grundaren av Dessert Gallery Bakery & Cafe är Sara Brook.

Vad är några av de nya spännande rätterna som erbjuds på den nya filialen?
På den nya filialen erbjuder Dessert Gallery Bakery & Cafe olika nya spännande rätter som infördes i slutet av förra året. Exempel på dessa är Billionaire Brownies, Fruity Pebbles-kakor, French Silk-paj, och dessertplattor med olika smaker.

Finns det sittplatser på den nya filialen?
Ja, den nya filialen har en inomhusyta med sittplatser för 12 gäster, samt en uteservering med åtta platser.

Relaterade länkar:
Dessert Gallery Bakery & Cafe