Ny godisbutik i centrala Sioux Falls välkomnar sötsugna besökare

En ny butik har öppnat i centrala Sioux Falls för alla sötsugna besökare i staden. Candy Cloud Factory på Phillips Avenue har nyligen fått nya ägare, som tidigare ägde det populära bageriet Intoxibakes. Butiken höll en stor återinvigning i söndags.

“Vi höll faktiskt på att leta efter en ny plats för Intoxibakes när möjligheten att köpa Candy Cloud dök upp för oss”, berättade medägaren Shannon Johnson. “Vi tyckte verkligen om idén att ha en annan butik som inriktade sig på sötsaker.”

Butiken är naturligtvis känd för sin sockervadd med över 18 olika smaker, men de erbjuder även över 100 olika sorters godis.

“Vi är verkligen glada för den nya skridskobanan som byggs på andra sidan gatan, Levitt, och alla andra evenemang som för med sig många barnfamiljer till centrum”, sa medägaren Josie Layton. “Det är därför vi öppnade godisbutiken, för att ge barn och familjer ännu fler alternativ.”

Intoxibakes meddelade också att de flyttar från Jones Building, men har ännu inte avslöjat vart de ska flytta.

Detta är verkligen en spännande utveckling för alla sötsugna i Sioux Falls. Med det breda utbudet av godis och sockervadd kan Candy Cloud Factory bli en populär destination för besökare i centrala staden. Det är även glädjande att ägarna satsar på att ge barn och familjer fler aktivitetsalternativ i området. Vi ser fram emot att se vilka andra planer som Candy Cloud Factory och Intoxibakes har för framtiden.

Candy Cloud Factory är en ny butik i centrala Sioux Falls som riktar sig till besökare med sötsug. Butiken erbjuder över 18 olika smaker av sockervadd samt över 100 olika sorters godis. Intoxibakes, tidigare ägare av det populära bageriet, är nu medägare till Candy Cloud Factory.

Butiken höll nyligen en stor återinvigning och ägarna uttryckte sin glädje över den nya skridskobanan som byggs på andra sidan gatan. De hoppas att fler barnfamiljer kommer till centrum och ser öppnandet av godisbutiken som ett sätt att ge ännu fler aktivitetsalternativ till barn och familjer.

Intoxibakes meddelade också att de kommer att flytta från Jones Building, men de har ännu inte avslöjat vart de flyttar.

Detta är en spännande utveckling för sötsugna i Sioux Falls. Candy Cloud Factory kan bli en populär destination för besökare i centrala staden med sitt breda utbud av godis och sockervadd. Det är även glädjande att ägarna satsar på att ge barn och familjer fler aktivitetsalternativ i området. Vi ser fram emot att se vilka andra planer som Candy Cloud Factory och Intoxibakes har för framtiden.

Begrepp och slang:
– Sockervadd: En typ av sötsak som görs av smältat socker som sedan formas till en lurvig bomullsmassa.
– Skridskobana: En plats för att åka skridskor, vanligtvis en isbana.

Relaterade länkar:
Candy Cloud Factory – Hemsida
Intoxibakes – Hemsida