Justin Bieber delar bilder från semester med fru Hailey Bieber

Justin Bieber delade en serie bilder från en semester med sin fru Hailey Bieber på torsdagen (23 maj), där modellen är synlig när hon håller om sin växande babymage. Paret avslöjade förra månaden att de väntar sitt första barn tillsammans och Justin verkar verkligen vara taggad för att välkomna sin lilla bunt av glädje.

På den första bilden syns Hailey i en genomskinlig svart topp över en svart BH med en svart läderjacka, jeans och svarta solglasögon. Bilden är sedan följt av en suddig bild av samma scen. Resten av bildkavalkaden visar bilder på Bieber när han går genom en parkeringsplats med en fluffig vit jacka vilande över axlarna, några närbilder på hans ansikte som tyder på att de befinner sig på en semesterresa, samt bilder på en gyllene blomstaty och andra verk av den japanska konstnären Takashi Murakami.

Bieber har bildtextat inlägget med orden: “De önskar, baby, de önskar.”

Detta följde på ett tidigare inlägg där paret sågs kyssas, där Hailey visade upp sin bar mage i en svart jacka som var öppen i midjan. Det fanns även ett par bilder där de poserade tillsammans med Haileys mage synlig igen och några bilder på Justin själv.

Förra veckan delade Hailey sina egna bilder på tidig graviditet och i en Story avslöjade hon även sin nuvarande matkombination: en inlagd gurka toppad med äggsallad och het sås. “Nej, ni får inte döma mig!” skrev hon som bildtext till en bild där hon höll upp den udda snacks-kombon.

Kolla in Bilders bildserie nedan.

En FAQ (vanliga frågor och svar) baserat på de huvudsakliga ämnena och informationen presenterad i artikeln:

1. Vem delade bilderna från semestern med sin fru?
– Justin Bieber delade bilderna från semestern med sin fru Hailey Bieber.

2. Vad visar bilderna på?
– Bilderna visar Hailey när hon håller om sin växande babymage, Justin när han går genom en parkeringsplats och olika konstverk av Takashi Murakami.

3. Vad har Justin Bieber skrivit som bildtext för inlägget?
– “De önskar, baby, de önskar.”

4. Vad visade Hailey i sina egna bilder?
– Hailey visade upp sin bar mage i en svart jacka och delade också en bild på en ovanlig snacks-kombination hon äter under sin graviditet.

5. Vad är URL-adressen till artikeln?
– Tyvärr kan jag inte ge dig den exakta URL-adressen till artikeln eftersom den inte anges i texten.

Definitions for any key terms or jargon used within the article:
– Hailey Bieber: Den amerikanska modellen och skådespelaren Hailey Bieber, tidigare Hailey Baldwin, är gift med sångaren Justin Bieber.
– Babymage: Ett uttryck för en gravid kvinnas buk som syns tydligt.
– BH: En förkortning av ‘behå’, som är en underklädesdetalj för kvinnor som används för att ge stöd åt bysten.

Suggested related links to main domain:
Justin Bieber officiella hemsida
Hailey Bieber officiella hemsida