Investera i Hälsosamma Snacks inför Sommaren

Butiker uppmanas att fylla på med hälsosammare och funktionella produkter för att tillgodose behoven hos sina kunder, vilket sannolikt kommer att öka försäljningen.
World of Sweets säger att det är viktigt för butiker att inte missa vad deras kunder efterfrågar, eftersom statistik visar att snacking och bars blir allt mer populärt. Försäljningen av proteinbars är nu 20% högre än förra året.
Distributören har ett exklusivt partnerskap med teamet på Mondelez för att expandera den amerikanska Clif-varumärket, där butiker kan fylla på energibars och snacksprodukter.
Clif fortsätter att skapa plantbaserad mat med idrottare i åtanke. De grundar sina recept på den senaste näringsvetenskapen för att skapa mat som ger näring, oavsett om det handlar om atletisk prestation eller dagliga aktiviteter.
Clif Bar finns i sex olika smaker, bland annat Chocolate Chip, White Chocolate Macadamia Nut, Crunchy Peanut Butter, Blueberry Almond Crisp, Peanut Butter Banana med Mörk Choklad och Chocolate Almond Fudge.
Varumärket säger att de är engagerade i att använda hållbara ingredienser som produceras med förnybar energi och strävar efter att använda miljövänlig förpackning och transportmetoder som inte förorenar.
De erbjuder också Clif Bloks Energy Chews, utformade för idrottare som en lättlöslig källa till snabbt absorberade kolhydrater som ger energi för att bibehålla optimal prestation.
Sortimentet finns i varianter med och utan koffein, med smaker som jordgubb, bergsbär, tropisk punch och svart körsbär.
Som en del av deras bredare utbud av hälsosamma snacks erbjuder nu World of Sweets också produkter från Grenade, Huel, Warrior Protein Bars och Warrior Protein Water genom Hancocks och deras Field Sales-operation, tillgängliga via butikens app och webbplats.
Chris Smith, partner och varumärkeschef för World of Sweets, säger: “Clif Bar är ett tydligt val för dem som letar efter en proteinrik och kolhydratbaserad energisnack, och för dem som vill njuta av en hälsosammare och näringsmässigt komplett snack med riktiga livsmedel och enkla ingredienser.
“Många kommer säkerligen att inspireras av de många sportevenemang som planeras under sommaren, vilket är anledningen till att butiker bör fylla på med hälsosammare snacks och drycker, inklusive Clif Bar, så att kunderna kan köpa mer funktionella produkter utan att kompromissa med smaken.”

Vanliga frågor baserat på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

1. Vilken typ av produkter uppmanas butiker att fylla på med?

Butiker uppmanas att fylla på med hälsosammare och funktionella produkter, såsom proteinbars och energibars.

2. Varför är det viktigt för butiker att inte missa vad deras kunder efterfrågar?

Det är viktigt för butiker att inte missa vad deras kunder efterfrågar eftersom snacking och bars blir allt mer populärt och försäljningen av proteinbars har ökat med 20% jämfört med förra året.

3. Vad är Clif-bar?

Clif Bar är ett varumärke som erbjuder protein- och energisnacksprodukter. De skapar plantbaserad mat med idrottare i åtanke och baserar sina recept på den senaste näringsvetenskapen.

4. Vilka är några av smakerna Clif Bar erbjuder?

Clif Bar erbjuder sex olika smaker, bland annat Chocolate Chip, White Chocolate Macadamia Nut, Crunchy Peanut Butter, Blueberry Almond Crisp, Peanut Butter Banana med Mörk Choklad och Chocolate Almond Fudge.

5. Vad strävar Clif Bar efter när det gäller hållbarhet?

Clif Bar strävar efter att använda hållbara ingredienser som produceras med förnybar energi och använder miljövänlig förpackning och transportmetoder som inte förorenar.

6. Vilka andra produkter erbjuds av World of Sweets genom Hancocks och deras Field Sales-operation?

World of Sweets erbjuder också produkter från Grenade, Huel, Warrior Protein Bars och Warrior Protein Water genom Hancocks och deras Field Sales-operation.

7. Var kan kunder köpa Clif Bar och andra hälsosamma snacks från World of Sweets?

Kunder kan köpa Clif Bar och andra produkter från World of Sweets genom butikens app och webbplats.

Rekommenderade relaterade länkar:

Clif Bar
World of Sweets