Innovativa Betydelse av Traditionell Japansk Sötesspecialitet hos Oh!huggy!!

En unik smakupplevelse väntar dig hos japanska sötsakbutiken Oh!huggy!! som erbjuder en modern twist på en traditionell japansk sötsak. Istället för den vanliga risbollen ohagi har de skapat blomformade sötsaker som varierar från månad till månad baserat på säsongen.

Oh!huggy!! använder en azukibönpasta från en väletablerad butik i Hokkaido, som har funnits sedan 1925. Riset de använder kommer från Hida-området i Japans norra alper. Detta ris är känt för att använda rent smältvatten från snön, vilket ger det extra sötma och textur.

Deras sortiment av ohagi erbjuder olika smaker och priser, mellan 194 yen och 360 yen per styck. För den som vill prova ett brett urval av sötsaker på en gång erbjuder de även olika presentaskar.

För de romatiskt sinnade finns det även en presentask fylld med rosenformade ohagi för 3 800 yen.

Förutom ohagi säljer Oh!huggy!! även dango risbollar på spett. Perfekt som ett mellanmål för att fylla magen och tillfredsställa sötsuget när du är ute och rör på dig.

Från och med april kommer de även erbjuda unika rätter baserade på ohagi, som till exempel ohagi-glass.

För de som vill ha en Instagram-värdig upplevelse erbjuder de även matcha och hojicha (rostad grönt te) latte med blomformade ohagi som topping för 780 yen var.

Oh!huggy!! har för närvarande fyra butiker runt om i Japan, med lokaler i Tokyo, Hokkaido, Chiba och en nyligen öppnad filial i Kobe. I slutet av mars 2024 öppnar de även en butik på Okinawa, på Ishigaki-ön. Det är möjligt att det kan öppnas ännu fler butiker i framtiden, så håll denna butik bokmärkt inför din nästa resa till Japan.

Vanliga frågor om Oh!huggy!!

Här är några vanliga frågor och svar baserat på informationen i artikeln om japanska sötsakbutiken Oh!huggy!!:

Vad säljer Oh!huggy!!?
Oh!huggy!! säljer en modern twist på en traditionell japansk sötsak kallad ohagi. Deras ohagi är blomformade sötsaker som varierar varje månad baserat på säsongen. De säljer även dango risbollar på spett.

Vilka är huvudingredienserna i Oh!huggy!!s sötsaker?
De använder en azukibönpasta från en väletablerad butik i Hokkaido och ris från Hida-området i Japans norra alper. Riset används för att skapa ohagi och är känt för sin extra sötma och textur på grund av användningen av rent smältvatten från snön.

Vilka är prisklasserna för ohagi?
Oh!huggy!! erbjuder ohagi i olika smaker och prisklasser. Priserna varierar mellan 194 yen och 360 yen per styck.

Vad är en presentask?
En presentask är en ask med olika sötsaker som erbjuds som ett komplett paket. Det ger möjlighet att prova ett brett urval av sötsaker på en gång.

Vad innehåller den romantiska presentasken?
Den romantiska presentasken innehåller rosenformade ohagi och kostar 3 800 yen.

Vad förutom ohagi säljer de?
Förutom ohagi säljer Oh!huggy!! även dango risbollar på spett. Dessa kan vara ett perfekt mellanmål för att fylla magen och tillfredsställa sötsuget när man är ute och rör på sig.

Vad är ohagi-glass?
Från och med april kommer Oh!huggy!! att erbjuda unika rätter baserade på ohagi, såsom ohagi-glass. Ytterligare detaljer om denna rätt finns inte i artikeln.

Vilka varianter av te-baserade drycker erbjuder de?
Oh!huggy!! erbjuder matcha och hojicha (rostad grönt te) latte med blomformade ohagi som topping för 780 yen var.

Var finns Oh!huggy!!-butikerna?
Oh!huggy!! har för närvarande fyra butiker runt om i Japan. De har lokaler i Tokyo, Hokkaido, Chiba och en nyligen öppnad filial i Kobe. Dessutom kommer de att öppna en butik på Okinawa, på Ishigaki-ön i slutet av mars 2024.

Finns det planer på att öppna fler butiker?
Det nämns att det kan öppnas fler butiker i framtiden, så det kan vara bra att hålla koll på butikens hemsida inför nästa resa till Japan.

Här är länken till Oh!huggy!!s hemsida: https://www.ohhuggy.com/