Företag anpassar sina erbjudanden för att göra alla hjärtans dag till en unik upplevelse

Alla hjärtans dag handlar inte bara om rosor och askar med choklad – även om en söt chokladbit aldrig misslyckas. Företag över hela regionen har hittat smarta sätt att lyfta sina erbjudanden och göra presentgivning till en unik upplevelse.

På Boulevard Sweet Shoppe i Oakmont spenderar ägaren Bill Hickey oändligt många timmar med att förbereda sin utställning inför den 14 februari. Det krävs en lätt hand att forma mörk choklad med creme de menthe-smak till rosblad eller att smycka chokladpepparmyntabomber med röda och rosa hjärtan.

“Allt är handgjort av mig”, säger Hickey. Hans butik längs Allegheny River Boulevard erbjuder endast importerad belgisk choklad. “Det särskiljer produkten”, säger Hickey, som bytte sin försäljningstjänst till förmån för att driva familjens sötsaksbutik med kärlek. “Människor verkar älska de gamla jordgubbarna som jag gör.”

På Main Street Sweets i Greensburg är det inte själva chokladen som står i centrum för Alla hjärtans dag, utan två lyxiga chokladsmaker. Cupid’s Kiss är en 20-ounces milkshake med körsbärsglass överströdd med chokladbitar. En annan populär favorit är Red Velvet, en kakeskake toppad med en cupcake, chokladhjärtan och chokladsås.

På Pollak’s Candies i Etna finns det alltid novelty-choklad för alla intressen. Från balletransor och baseball-handskar till hundar och choklad-iPhones, erbjuder de olika formade chokladprodukter för alla typer av människor.

Och på Catoris Candies i New Kensington ger ägaren John Gentile en twist till traditionella favoriter. Turtlarna är den mest efterfrågade produkten, och de erbjuds i fem olika varianter, inklusive en ny kreation vid namn Kelly T, som blivit mycket populär.

Alla dessa företag har en gemensam nämnare – deras passion för choklad och sötsaker. Att skapa och sälja dessa delikatesser ger glädje inte bara till kunderna, utan också till företagsägarna själva. En bit choklad kan verkligen ha en positiv effekt på människors dag och göra dem glada.

Vad är Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en årlig högtid som firas den 14 februari tillägnad kärlek och romantik. Det är en dag då människor uttrycker sina känslor för varandra genom att ge gåvor och visa uppskattning.

Vilka typer av presenter är vanliga på Alla hjärtans dag?

Vanliga presenter på Alla hjärtans dag inkluderar blommor, choklad, kort, smycken och romantiska middagar. Choklad är särskilt populärt eftersom det anses vara en symbol för kärlek och njutning.

Hur skiljer sig de olika chokladbutikerna i regionen från varandra?

Chokladbutikerna i regionen erbjuder olika variationer av choklad och sötsaker. Vissa butiker specialiserar sig på handgjorda produkter, medan andra erbjuder unika smaker och presentationer. Det är deras omsorg om kvalitet och passion för choklad som skiljer dem åt.

Vad är novelty-choklad?

Novelty-choklad refererar till chokladprodukter som är formade i olika roliga och unika sätt. Det kan vara former av djur, föremål eller symboler som är relaterade till specifika intressen eller händelser. Dessa chokladprodukter är ofta populära presenter eller souvenirer.

Vad är en populär chokladprodukt vid namn Kelly T?

Kelly T är en ny variant av turtlar, en typ av chokladgodis som vanligtvis består av karamell, pecannötter och choklad. Det är en specialskapad produkt som har blivit mycket efterfrågad på Catoris Candies i New Kensington.

Definitioner

  • Importeras: Att köpa eller ta in en produkt från ett annat land.
  • Novelty-choklad: Chokladprodukter som är formade på ett roligt och unikt sätt.
  • Turtlar: En typ av chokladgodis bestående av karamell, nötter och choklad.

Relaterade länkar