Familjen Speech: En Chokladtradition för Alla Hjärtans Dag

För generationer har familjen Speech tillverkat unika chokladpraliner och sötsaker i Syracuse. De har över ett sekel av erfarenhet när det kommer till Alla Hjärtans Dag och har blivit en del av många familjers traditioner i Centrala New York under helgerna.

Huvudkonditorn Michael Speech berättade för Nyhetskanalen 9 att de har funnits i 104 år och att de är stolta över den familjetradition som har byggts upp kring deras produkter. Det är fantastiskt att de har blivit en del av så många familjers egna traditioner och det känns som att de är en utökad del av familjen. Det är verkligen häftigt.

Butiken har arbetat övertid för att se till att alla får sina godsaker levererade i tid och så färska som möjligt inför Alla Hjärtans Dag den 14 februari. Dock skapar de ökande kostnaderna för kakao vissa bekymmer.

Speech delade med sig av att “Den distribution jag arbetar med kommer till stor del från Sydamerika, viss kommer från Afrika. Det finns många olika berättelser vi hör från distributionsledet, vissa handlar om importen till landet, vissa handlar om att skördarna inte går så bra, och vissa handlar om att arbetskostnaderna har ökat. Alla dessa faktorer påverkar chokladen som kommer in i landet och som vi använder.”

Den bittra-söta nyheten är att konsumenterna kan förvänta sig en ökning på cirka fem procent jämfört med förra årets priser. Trots detta är familjen Speech fast besluten om att fortsätta tillverka sina älskade produkter med samma hängivenhet och passion som alltid.

Så i år, när du köper choklad och sötsaker för Alla Hjärtans Dag, vet att du stödjer en äkta familjetradition och hjälper till att bevara en del av Syracuses historia. Familjen Speech ser fram emot att fortsätta vara en del av era liv och förgylla era Alla Hjärtans Dag-firanden med deras läckra kreationer.

Enligt artikeln, har familjen Speech tillverkat chokladpraliner och sötsaker i Syracuse i över ett sekel och har blivit en del av familjers traditioner i Centrala New York under helgerna. Michael Speech, huvudkonditorn, berättar att de är stolta över den familjetradition som de har byggt upp kring deras produkter och att det känns som att de är en utökad del av familjen.

Butiken jobbar hårt för att se till att alla godsaker levereras i tid inför Alla Hjärtans Dag den 14 februari, men de möter även utmaningar på grund av ökande kostnader för kakao. Enligt Speech kommer deras kakao huvudsakligen från Sydamerika och viss från Afrika, och det finns olika faktorer som påverkar importen, skörden och arbetskostnaderna som i sin tur påverkar priset på chokladen.

Trots den förväntade prisökningen på cirka fem procent jämfört med förra året är familjen Speech fast besluten om att fortsätta tillverka sina älskade produkter med samma hängivenhet och passion som alltid. De uppmuntrar konsumenterna att stödja en äkta familjetradition och hjälpa till att bevara en del av Syracuses historia genom att köpa deras choklad och sötsaker för Alla Hjärtans Dag.

Länkar till relaterat innehåll:
Speech (länk till huvudsidan): Här kan du besöka familjen Speechs officiella webbplats för mer information om deras produktutbud och historia.
Syracuse.com (länk till huvudsidan): Läs mer om Syracuse, New York och dess historia på Syracuse.com.