Ett Smart Trick för att Öppna Paket utan Stress

Idag finns det knep för nästan allt. Men om du är en förälder med hungriga barn som gillar godis kan du dra nytta av detta smarta knep. En mamma visade hur man öppnar ett paket utan stress. Och det kan sägas att upptäckten har blivit oerhört populär. Casey Major-Bunce, som postar under @majormumhacks, gick viralt med sitt senaste inlägg på Instagram. LÄS MER: Gå med i Daily Stars WhatsApp för de sexigaste rubrikerna, showbiz-rykten och mycket mer. Du kan läsa fler lifestyle-artiklar från Daily Star här. Hon delade med sig av hur man snabbt öppnar och försluter påsar med godis. Genom att dela med sig av detta livsförändrande tips till sina 636 000 följare skrev hon: “Spara för senare. Visste du det?”

Casey tillade: “Jag hatar när godispåsar är öppna i skåpen eller i bilen. Barnen har också svårt att öppna påsarna, så det här fungerar. “Förlåt om jag verkar ledsen, men jag tyckte att detta var supercoolt. Jag behöver skaffa mig ett liv … jag vet #mumhack #organise.” I sin smarta video visar Casey hur man snyggt river upp en påse för att skapa en liten flik som kan användas för att försluta den igen, utan klisterremsa. Hon demonstrerade knepet med en smaskig påse Haribos, och det är hur enkelt som helst. Trots att hon skämtade om att hon “behöver ett liv” har mamman’s knep lämnat fansen häpna. En person utbrast: “Jag tror inte du inser hur mycket du har förändrat resten av mitt liv.” En annan tillade: “Jag känner att jag har lärt mig fler livslektioner på TikTok och Instagram än vad jag någonsin gjorde i skolan.” Vill du ha alla de största nyheterna inom lifestyle direkt i din inkorg? Anmäl dig till vårt gratis nyhetsbrev Daily Star Hot Topics. Och en tredje utropade: “Stopp. Jag vill börja om livet med denna kunskap.” Nästa gång du tar fram en påse godis, tänk på detta smarta tips som kanske kommer att förändra ditt liv.

FAQ:

1. Vad är det smarta knepet som en mamma visade på Instagram?
En mamma visade hur man snabbt öppnar och försluter påsar med godis utan klisterremsa.

2. Vad var Casey Major-Bunces inlägg på Instagram om?
Casey Major-Bunce visade hur man öppnar och försluter påsar med godis på ett smart sätt för att undvika att de blir öppnade i skåp eller i bilen.

3. Hur kan man försluta påsen utan klisterremsa enligt videon?
I videon visar Casey hur man snyggt river upp en påse för att skapa en liten flik som kan användas för att försluta den igen.

4. Vilket var exemplet på påse som användes i videon?
I videon använde Casey en påse från varumärket Haribos.

5. Vad sa en person om Casey’s knep?
En person uttryckte att Casey hade förändrat resten av deras liv genom detta knep.

6. Var kan jag läsa fler lifestyle-artiklar från Daily Star?
Du kan läsa fler lifestyle-artiklar från Daily Star här.

7. Har Daily Star ett nyhetsbrev om lifestyle?
Ja, du kan anmäla dig till Daily Stars gratis nyhetsbrev Daily Star Hot Topics för att få de största nyheterna inom lifestyle direkt i din inkorg.

8. Finns det andra användbara knep på TikTok och Instagram?
En person uttryckte att de känner att de har lärt sig fler livslektioner på TikTok och Instagram än vad de någonsin gjorde i skolan.

Finns det något annat jag kan hjälpa dig med?