Ett Nytt Kapitel Börjar Hos B Sweet Designs i Larkinville

B Sweet Designs, ägt av Marissa Battaglia, har specialiserat sig på skräddarsydda dessertbord och ätbara gåvor för bröllop och speciella evenemang i över åtta år. Nu öppnar de en helt ny, noggrant kuraterad dessertlounge och designstudio i Larkinville. Förutom att erbjuda konsultationer för dessertbord kommer de också att arrangera upplevelser baserade på desserter (både för allmänheten och privata), samt erbjuda ett anpassningsbart program som ändras kvartalsvis. De kommer ha kvälls- och helgsöppet i butiken, perfekt för kunder som letar efter något sött efter middagen.

På deras intimare, biljettbaserade evenemang kommer kunder att få tre specialdesignade gourmetdesserter (olika produkter och smaker på varje evenemang, så inget evenemang kommer någonsin att vara detsamma) tillsammans med ett glas mousserande vin (eller en alkoholfri alternativ bubblig drink) som kan avnjutas i deras söta och charmiga lounge-miljö medan två live-DJs spelar kompletterande musikset. Det första evenemanget – som kommer att äga rum den 15 februari – sålde slut på en timme, så de kommer troligtvis att hålla en annan i mitten av mars. De kommer att tillkännage detaljer om biljettförsäljning på sin Instagram @b_sweetdesigns, så håll dig uppdaterad.

Marissa samarbetar med några av de mest begåvade bagarna i området för att gemensamt kurera och designa säsongens och speciella tillfällens desserter av alla slag. Från och med april kommer de att erbjuda ett anpassningsbart program som ändras kvartalsvis, där kunder kommer att kunna beställa unika och anpassningsbara tårtor, cupcakes, tårtlådor och semesterdessertlådor för livets speciella tillfällen.

B Sweet Designs kommer att ha sin officiella Grand Opening den 12 april, vilket är när de vanliga öppettiderna börjar gälla. I butiken kommer de att servera ekologiska viner, mousserande vin och öl, samt alkoholfria drycker som mocktails, kolsyrat vatten och espresso, tillsammans med te-drycker … såklart. Menyn kommer att variera, men besökare kan förvänta sig att hitta produkter som minitårtor, minicheesecakes, pajer, franska macarons, brownies och till och med tésmörgåsar – perfekt för en eftermiddagste för två!

B Sweet Designs ligger på 799 Seneca Street. Ingången är på Hydraulic Street, bredvid Plating Society.

En FAQ-sektion baserad på huvudämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Q: Vad är B Sweet Designs?

A: B Sweet Designs är ett företag ägt av Marissa Battaglia som specialiserar sig på skräddarsydda dessertbord och ätbara gåvor för bröllop och speciella evenemang.

Q: Vad öppnar de i Larkinville?

A: De öppnar en helt ny dessertlounge och designstudio i Larkinville.

Q: Vilka tjänster kommer de erbjuda?

A: Förutom att erbjuda konsultationer för dessertbord kommer de också att arrangera upplevelser baserade på desserter och erbjuda ett anpassningsbart program som ändras kvartalsvis.

Q: När kommer de att ha öppet?

A: De kommer ha kvälls- och helgsöppet i butiken.

Q: Vad erbjuds på deras intimare evenemang?

A: På deras intimare evenemang får kunderna tre specialdesignade gourmetdesserter tillsammans med ett glas mousserande vin eller en alkoholfri bubblig drink.

Q: Hur kan man få information om biljettförsäljning?

A: De kommer att tillkännage detaljer om biljettförsäljning på sin Instagram @b_sweetdesigns.

Q: Vilka produkter kommer de att erbjuda?

A: De kommer att erbjuda unika och anpassningsbara tårtor, cupcakes, tårtlådor och semesterdessertlådor för livets speciella tillfällen.

Q: När kommer deras officiella Grand Opening att äga rum?

A: Den officiella Grand Opening kommer att äga rum den 12 april.

Förklaringar av nyckelord och jargong i artikeln:

– Dessertbord: Ett specialarrangemang där olika sorters desserter och sötsaker placeras på ett bord och serveras vid bröllop eller andra evenemang.
– Kuraterad: Noga utvald eller sammanställd.
– Intimare: Mer privat eller mindre skalevenemang där ett begränsat antal människor kan delta.
– Gourmetdesserter: Högkvalitativa och delikata desserter som är skickligt tillredda och presenterade.
– Ändras kvartalsvis: Förändras var fjärde månad.
– Mousserande vin: En typ av vin med kolsyra, ofta serverad vid speciella tillfällen eller som aperitif.
– Alkoholfri: Utan alkohol.
– Live-DJs: Diskjockey som spelar musik live vid evenemang.
– Ekologiska viner: Viner som produceras enligt ekologiska metoder, utan användning av kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel.

Föreslagna länkar till relevanta webbplatser:

B Sweet Designs: Webbplatsen för B Sweet Designs där du kan få mer information om deras tjänster och produkter.
@b_sweetdesigns på Instagram: Följ B Sweet Designs på Instagram för uppdateringar och detaljer om deras evenemang och biljettförsäljning.