En Candy Salad som passar perfekt för Alla hjärtans dag

En viralt TikTok-trend har skapat en storm på internet när användare skapar en “sallad” helt gjord av godis. Den söta snacket har blivit en riktig succé och vissa användare ger sin skapelse ett tema – i detta fall, Alla hjärtans dag.

Jillian Pickard, en innehållsskapare och hemmafru från Massachusetts, skapade den ultimata Alla hjärtans dag godis salladen med 20 olika godissorter. Efter att ha sett andra skapare göra liknande videos, bestämde hon sig för att ge den en Alla hjärtans dag-touch.

Efter att ha besökt olika butiker märkte Pickard det enorma utbudet av Alla hjärtans dag-godis och bestämde sig för att ge den söta salladen en chans. Hon valde att hålla sig till fruktiga smaker och utesluta choklad från blandningen.

Efter att ha köpt för cirka $40 till $50 på godis, hällde Pickard alla godispåsar i en mycket stor skål och blandade salladen med en hjärtformad stekspade för att hålla saker på temat.

Salladen bjuder på en smak av allt – från Starburst Conversation Hearts till hjärtformade Blow Pop Minis. Pickard var överraskad över att hennes favorit var Nerds Gummy Clusters Valentine och sa att de definitivt kommer att dyka upp i en annan godissallad.

För att förhindra att blandningen blir gammal, valde Pickard att lägga allt i en lufttät behållare så att godiset kan njutas av hela säsongen. Hon lyckades fylla fyra behållare med sin gigantiska blandning, så hon behöll en själv och delade resten med vänner.

Det som gör godissalladen så rolig är att skaparna kan anpassa blandningen efter sin egen smak. Man kan blanda sina favoritgodisar eller vara mer specifik och göra en blandning helt baserad på en färg.

Det finns ingen exakt recept för godissalladen, så människor kan göra den precis som de vill. Det är en godis-sallad för alla, som Pickard själv kommenterade.

Fira Alla hjärtans dag med en “sallad” som passar perfekt för helgen – en candy salad. “Alla kan hitta något de gillar”, kommenterade Pickard.

För fler livsstilsartiklar, besök www.foxnews.com/lifestyle. Sydney Borchers är en livsstilsproduktionsassistent på Fox News Digital.

Vanliga frågor om godisallad för Alla hjärtans dag:

1. Vad är en godisallad för Alla hjärtans dag?
En godisallad för Alla hjärtans dag är en kreation där användare kombinerar olika sorters godis för att skapa en salladsliknande blandning. Det finns ingen exakt recept för hur man gör en godisallad, så människor kan anpassa den efter sin egen smak och preferenser.

2. Hur blev virala godisallader populära på TikTok?
Godisallader har blivit populära på TikTok genom att användare skapar och delar sina egna kreationer på plattformen. Trenden har spritt sig och många användare har gett sina godisallader olika teman, som i detta fall Alla hjärtans dag.

3. Vilka ingredienser används i en Alla hjärtans dag godisallad?
Ingredienserna i en Alla hjärtans dag godisallad kan variera, men de inkluderar oftast olika sorters godis som är associerade med Alla hjärtans dag. I fallet med den omtalade godisalladen i artikeln användes 20 olika sorters godis, med fokus på fruktiga smaker och utan choklad.

4. Hur kan man anpassa sin egen godisallad?
En av de roliga sakerna med godisallader är att man kan anpassa dem efter sin egen smak och preferenser. Man kan blanda sina favoritgodisar eller skapa en blandning baserad på en specifik färg. Det finns ingen exakt regel eller recept för godisallader, så det är upp till individen att vara kreativ.

Nyckelord och jargong:
– “Viral TikTok-trend” – en trend som sprids snabbt på TikTok-plattformen.
– “Sallad gjord av godis” – en blandning av olika sorters godis som liknar en sallad.
– “Alla hjärtans dag” – en högtid firad den 14 februari för att hylla kärlek och romantik.
– “Innehållsskapare” – en person som skapar och delar innehåll på sociala medier eller andra plattformar.
– “Hemmafru” – en person som arbetar och tar hand om sitt hushåll och familj på heltid.
– “Godispåsar” – påsar eller förpackningar med olika sorters godis.
– “Säsong” – en period av året då det finns specifikt tema eller fokus inom en viss bransch eller samhällssektor.

Förslag på relaterade länkar:
www.foxnews.com/lifestyle – Fox News Lifestyle