“Emotions Run High as ‘Bones’ Bid Farewell to a Beloved Character”

I samband med den sista avsnittet av “Bones” var den tragiska döden av karaktären Sweets en känslomässig händelse för hela ensemble’n, inklusive Gallo. Skådespelerskan avslöjade i en intervju att hon faktiskt fick tårar i ögonen när hon läste manuset för första gången. Hon påpekade att det sällan händer att hon blir så berörd av ett manus, men denna gång berörde slutet henne på ett personligt sätt.

Gallo fortsatte med att förklara att även om hon var nöjd med hur saker och ting löste sig, var det inte riktigt så hon hade föreställt sig det.

“Jag är verkligen glad att det var så det slutade. Jag vet inte, jag har alltid trott att de borde vara tillsammans. När jag spelade in avsnitten där de inte var tillsammans – jag är säker på att det var annorlunda för John [eftersom han var där varje vecka] – men för mig kändes det alltid som att något saknades. Det var en del av karaktären för mig ända från början. Hon var inte bara en praktikant, hon var praktikanten och Lances flickvän. Det kändes mycket konstigt för mig att vara där – något saknades när jag inte hade den delen av karaktären. Så jag var verkligen glad när de förenades igen, men självklart hade jag föredragit att han överlevde, och att de fick vara tillsammans om jag fick välja.”

För vad det är värt, försökte Daley faktiskt få tillbaka Sweets till serien vid ett tillfälle, men framställningen avslogs. Istället gick han vidare till en regissörskarriär och arbetade med filmer som “Vacation” och “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, medan Booth, Brennan och resten av gänget fortsatte utan honom, inklusive hans tidigare skärmljus.

Serien “Bones” kan för närvarande streamas på Hulu och Amazon Prime Video.

FAQ:

1. Vem var Sweets och vad hände med honom i “Bones”?
Sweets var en karaktär i TV-serien “Bones”. Han dör i seriens sista avsnitt.

2. Varför blev Gallo, skådespelerskan som spelade Sweets, känslosam över slutet?
Gallo blev känslosam eftersom hon tyckte att slutet av karaktären Sweets berörde henne på ett personligt sätt.

3. Varför tyckte Gallo att det var konstigt när Sweets och Brennan inte var tillsammans?
För Gallo kände det sig konstigt att Sweets och Brennan inte var tillsammans eftersom det var en viktig del av Sweets karaktär och något som hon hade föreställt sig.

4. Försökte Daley få tillbaka Sweets till serien?
Ja, Daley försökte få tillbaka Sweets till serien, men hans framställning avslogs.

5. Vad har Daley gjort sedan “Bones”?
Daley har gått vidare till en regissörskarriär och har arbetat med filmer som “Vacation” och “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”.

6. Var kan man streama serien “Bones”?
Serien “Bones” kan för närvarande streamas på Hulu och Amazon Prime Video.

Definitions:
– Avsnittet – episod
– Karaktären – character
– Skådespelerskan – actress
– Manus – script
– Tillfälle – opportunity
– Framställningen – representation
– Regissörskarriär – directorial career
– Streamas – streamed

Suggested related links:
Bones på Hulu
Bones på Amazon Prime Video