Disney och Popcorn Junkie introducerar nya smaker i Magic Kingdom

Under den kommande Alla hjärtans dag-säsongen har Disney samarbetat med Popcorn Junkie för att skapa en ultimat säsongssnack. Resultatet? Jordgubbs Crunch-popcorn, ett nytt tillskott i Konfektyrboden på Main Street i Magic Kingdom. För de som vill fira högtiden med en specialsnack finns också “Sweetheart Popcorn” – en festlig blandning som använder Jordgubbs Crunch som bas och toppas med M&M’s i samordnande färger, krossade chokladkex, mini marshmallows samt strössel av mörk och vit choklad. Det tillagas färskt framför gästerna av personalen och serveras i en vit skål med ett genomskinligt plastlock för enkelt transportera runt i parken.

För de som är tveksamma till jordgubbsaspekten kan vår smaktest sätta era farhågor till vila. Medan Jordgubbs Crunch är sött, lutar det mer åt sötsaker-sött snarare än frukt-sött, med en godisöverdrag som inte överväldigar popcornet med jordgubbssmak som vi förväntade oss.

Popcorn Junkies utbud på Disneys parker är inte begränsat till Jordgubbs Crunch. Favoriter som Bättre Smör, Cheddarost och Krokan Karamell finns också tillgängliga i Konfektyrboden, tillsammans med andra säsongssorter som gör speciella framträdanden, precis som Jordgubbs Crunch. Och för de som älskar både kryssningar och gourmet-popcorn, håll utkik efter Popcorn Junkies smakrika kreationer som snart kommer ombord på Disney Cruise Lines.

FAQ:
1. Vilken typ av snack har Disney och Popcorn Junkie skapat för Alla hjärtans dag-säsongen?
– Disney och Popcorn Junkie har skapat Jordgubbs Crunch-popcorn, samt en festlig blandning som kallas “Sweetheart Popcorn”.

2. Vad ingår i Sweetheart Popcorn?
– Sweetheart Popcorn innehåller Jordgubbs Crunch som bas och toppas med M&M’s i samordnande färger, krossade chokladkex, mini marshmallows och strössel av mörk och vit choklad.

3. Var kan man få tag på dessa snacks?
– Jordgubbs Crunch-popcorn och Sweetheart Popcorn finns tillgängligt i Konfektyrboden på Main Street i Magic Kingdom.

4. Serveras popcornen färska?
– Ja, popcornen tillagas färskt framför gästerna av personalen.

5. Hur serveras popcornen?
– Popcornen serveras i en vit skål med ett genomskinligt plastlock för enkel transport i parken.

Definitions:
– Jordgubbs Crunch: En typ av popcorn med jordgubbssmak.
– Konfektyrboden: En affär som säljer konfektyr och snacks.

Related links:
Disney World
Disney Cruise Lines