Det luktar kärlek hos Sharp’s i Lexington

Sharp’s på Regency Road i Lexington är en plats där kärleken verkligen finns i luften. Doften är lika stark som chokladen som fyller luften när man kliver in genom dörrarna.

Rob och Lisa Sharp, ägarna av Sharp’s, blir alltid nöjda när de ser sina kunder förtrollas av doften. Kunden kommer in och utbrister “Herregud, det luktar som himlen här!” och personalen svarar “Kan jag hjälpa dig med något?” och kunderna svarar “Nej, jag vill bara njuta av doften och titta på godiset”.

Oavsett om det är gelé, fudge, nötter eller choklad, så finns det inget brist på valmöjligheter hos denna lilla godisaffär. Allt är handgjort av Rob och Lisa Sharp och deras personal. Inget lämnar butiken förrän det hamnar i kundens händer. Det har varit affärsmodellen sedan företaget startade för 50 år sedan.

Rob Sharp är stolt över att ha betjänat Lexingtons invånare i 50 år och ser fram emot att fortsätta i många år framöver. Alla anställda på Sharp’s är från Lexington och företaget har blivit en del av stadens identitet. Rob kan inte få nog av att berömma Lexington som en fantastisk plats att leva på och att driva företag.

Sharp’s är en familjeföretag som går långt bortom blodsband. Kundenkännerna är som en utökad familj som kontinuerligt återkommer till butiken år efter år och skickar godis till familj och vänner över hela landet.

Så om du är i Lexington, ta dig till Sharp’s på Regency Road och upplev doften av kärlek och njut av allt det goda som de erbjuder. Butiken är öppen från måndag till lördag mellan klockan 10.00 och 17.00. Du kommer inte att bli besviken!

1. Vad säljer Sharp’s på Regency Road?

Sharp’s på Regency Road säljer handgjort godis, inklusive gelé, fudge, nötter och choklad. Alla produkter är tillverkade av ägarna Rob och Lisa Sharp och deras personal.

2. Var är butiken belägen?

Butiken ligger på Regency Road i Lexington.

3. Hur länge har Sharp’s varit i företag?

Sharp’s har varit i företag i 50 år.

4. Vem äger Sharp’s på Regency Road?

Ägarna av Sharp’s på Regency Road är Rob och Lisa Sharp.

5. Vilken är affärsmodellen för Sharp’s?

Affärsmodellen för Sharp’s är att inget godis lämnar butiken förrän det hamnar i kundens händer. Allt är handgjort och tillverkas av ägarna och personalen.

6. Vilka är öppettiderna för butiken?

Sharp’s på Regency Road är öppen måndag till lördag mellan kl. 10.00 och 17.00.

7. Vad säger kunderna om Sharp’s på Regency Road?

Kunder har uttryckt sin förtjusning över den goda doften som fyller butiken och kallar den för “himmelskt”. Många återkommer år efter år och ser butiken som en del av sin familj.

Definitioner

Gelé: En godisliknande gelatinbaserad sötsak.

Fudge: En mjuk, söt och krämig konfektyr gjord av socker, smör och mjölk eller grädde.

Nötter: Förädlade frön från olika nötträd som ofta används i godis och bakning.

Choklad: En söt matprodukt som tillverkas av kakaobönor och ofta används i godis.

Relaterade länkar

Sharp’s hemsida

Lexington officiella hemsida