Daley säger adjö till “Bones” för att följa sin dröm som regissör

När det var dags att säg adjö till “Bones” som Sweets, fanns det ingen stor fest för att hylla Daleys 140 avsnitt i rollen. Istället blev det bara konstgjord blod och en känslomässig nedgång för skådespelaren. Så blev det, och så fick det vara. Det var en svår beslut att fatta, men slutligen bestämde nyckelpersonerna att det skulle vara bäst att döda av Sweets, eftersom Daley var upptagen med att regissera “Vacation” 2015 tillsammans med sin kreativa partner Jonathan Goldstein.

Trots att beslutet inte var enkelt, ville Daley genomföra sin dröm om att bli regissör och chansen att göra sin regidebut med en stor komedi inom en älskad franchise var för svår att motstå. Vidare förklarade han i samma intervju att hela situationen var bitterljuv.

“Många blev ledsna över förlusten av Sweets, men de förstod att jag ville uppfylla en dröm. Det var faktiskt överraskande. Jag trodde att vissa människor skulle ta ut det på mig personligen. Men fram tills nu har ingen sagt något negativt till mig på Twitter. Ingen skäller ut mig. Det var också skönt att veta att det fanns en så lojal fanbase för serien, och särskilt för Sweets, som var förkrossade över förlusten. Det var bitterljuvt.”

Daley har haft framgång som regissör. Han och Goldstein regisserade succékomedin “Game Night” 2018 och förra årets “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.” De skrev även ett manusutkast till “Spider-Man: Homecoming” 2017 och Hulu-succén “Vacation Friends.”

“Bones” kan för närvarande strömmas på Hulu och Prime Video. Medan Daley har sagt adjö till sin roll som Sweets, har han fortsatt att blomstra som regissör och manusförfattare.

Nedan finner du en FAQ-sektion baserad på de huvudsakliga ämnena och informationen som presenteras i artikeln:

Frågor och svar:

1. Vem spelade rollen som Sweets i TV-serien “Bones”?
Svar: Skådespelaren Daley spelade rollen som Sweets i TV-serien “Bones”.

2. Varför blev det ingen fest för att hylla Daleys roll som Sweets?
Svar: Istället för en fest beslutade nyckelpersonerna att det skulle vara bäst att döda av Sweets, eftersom Daley var upptagen med att regissera en annan film.

3. Vilken film regisserade Daley 2015?
Svar: Daley regisserade filmen “Vacation” 2015 tillsammans med sin kreativa partner Jonathan Goldstein.

4. Varför var det en svår beslut för Daley att lämna rollen som Sweets?
Svar: Det var en svår beslut för Daley, men han ville uppfylla sin dröm om att bli regissör och hade en möjlighet att göra sin regidebut med en stor komedi inom en älskad franchise.

5. Vad sa Daley om reaktionen från fansen efter att han lämnade rollen som Sweets?
Svar: Han nämnde i en intervju att det var överraskande att ingen hade sagt något negativt till honom på Twitter och att det var skönt att veta att det fanns en lojal fanbase för serien och karaktären Sweets.

6. Vilka andra filmer har Daley regisserat och skrivit manus för?
Svar: Daley och Goldstein regisserade filmerna “Game Night” och “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.” De skrev även manusutkastet till “Spider-Man: Homecoming” och TV-serien “Vacation Friends.”

Relaterade länkar:

Hulu
Prime Video

Kolla in ovanstående länkar för att strömma TV-serien “Bones” och utforska mer innehåll relaterat till filmer och TV-serier.