Central Maine Community Comes Together to Celebrate Chocolate

Fairfield har blivit fyllt av doften av choklad då invånarna samlats för att fira chokladen under Central Maine Chocolate Festival. Festivalen, som arrangeras av Central Maine Fourth of July Celebration, ägde rum bara tre dagar innan Alla hjärtans dag och lockade besökare från när och fjärran för att njuta av alla läckerheter och aktiviteter.
En av festivalens mest populära bord var Oakland Delights där Kelly Pressey från Winslow inte kunde motstå att köpa några läckerheter. Pressey berättade att det var svårt att välja mellan alla godsaker, men att hon slutligen valde brownies, chokladdragerade jordgubbar och whoopie pies. Hon köpte dem till sina barnbarn, men hade sina tvivel om att godsakerna skulle överleva tills de kom fram.
Besökarna hade en mängd olika valmöjligheter på festivalen, från fudge och choklad till bakverk och hantverk. Det fanns även smycken, leksaker och unika presenter att köpa. Festivalen var fylld av aktiviteter för både vuxna och barn, inklusive skapande av egna hantverk.
Cher Panther, ägare till Oakland Delights, berättade att det var hennes första gång på festivalen och att hon älskade den intima och mysiga atmosfären. Hon hade med sig ett brett utbud av hemlagade bakverk och godis, som hon sålde med stor framgång.
En annan kreativ säljare på festivalen var Jean McCaslin. Hon sålde egentillverkade konstverk och smycken som hon hade designat själv. McCaslin berättade att hon började med sin hobby för cirka 18 månader sedan och att det har blivit ett sätt för henne att fylla tomrummet efter att hennes svärmor hade gått bort.
Besökare som Melanie Winegardner och hennes man Jonas Sleeper, som var där med sina barn, prisade festivalen för dess variation och kreativitet. De tyckte att det var en perfekt aktivitet att göra tillsammans som familj.
Central Maine Chocolate Festival visade på samhällets gemenskap och förmågan att stödja en god sak. Pengarna som samlades in gick till Clinton Fourth of July Celebration för att fortsätta finansiera gemenskapsevenemang och bevara samhällssammanhållningen. Festivalen blev en succé och en påminnelse om den glädje och passion som choklad kan skapa i människors liv.

Central Maine Chocolate Festival är en årlig festival i Fairfield där invånarna samlas för att fira choklad. Festivalen ägde rum bara tre dagar innan Alla hjärtans dag och lockade besökare från när och fjärran för att njuta av läckerheter och aktiviteter. Det arrangeras av Central Maine Fourth of July Celebration och är en del av deras ansträngningar för att samla in pengar till Clinton Fourth of July Celebration för att fortsätta finansiera gemenskapsevenemang och bevara samhällssammanhållningen.

Bland festivalens mest populära bord fanns Oakland Delights, där besökarna kunde köpa ett brett utbud av bakverk och godis. Cher Panther, ägare till Oakland Delights, berättade att det var hennes första gång på festivalen och att hon älskade den intima och mysiga atmosfären. Hon hade med sig hemlagade bakverk och godis, som såldes med stor framgång.

En annan kreativ säljare på festivalen var Jean McCaslin, som sålde egentillverkade konstverk och smycken som hon hade designat själv. McCaslin berättade att hon började med sin hobby för cirka 18 månader sedan och att det har blivit ett sätt för henne att fylla tomrummet efter att hennes svärmor hade gått bort.

Besökarna hade en mängd olika valmöjligheter på festivalen, från fudge och choklad till bakverk och hantverk. Det fanns även smycken, leksaker och unika presenter att köpa. Festivalen erbjöd även aktiviteter för både vuxna och barn, inklusive möjligheten att skapa egna hantverk.

Festivalen påvisade samhällets gemenskap och förmågan att stödja en god sak. Besökarna Melanie Winegardner och Jonas Sleeper prisade festivalen för dess variation och kreativitet och tyckte att det var en perfekt aktivitet att göra som en familj.

Chokladfestivalen blir en påminnelse om den glädje och passion som choklad kan skapa i människors liv, samtidigt som den bidrar till att stödja lokala gemenskapsevenemang.