Arkansas Familjeföretag erbjuder ett brett urval av handgjorda godisar

VAN BUREN, Ark. – Kopper-Kettle Candies är en älskad godisbutik i Arkansas som ägts och drivits av Greer-familjen i fyra generationer.

Sedan 1925 har de hållit fast vid sitt motto “Handgjorda i Ozarks” och använder fortfarande kopparpannor som deras nuvarande ägares morföräldrar använde. Du kan skilja dem åt genom handtagen, där de mindre handtagen är de som användes av deras morföräldrar.

“Vi använder kopparpannor eftersom koppar leder värme bättre än rostfritt stål”, säger Thomas Greer, den nuvarande ägaren.

Idag blomstrar butiken fortfarande med två platser – en i Van Buren och en annan i Fort Smith.

Deras sortiment inkluderar allt godis du kan önska: choklad, kola, bark, fudge, tryfflar, marmeladkarameller, brott, gummidjur, hårdgodis, taffy och till och med en sockerfri variation.

Butikerna är öppna från måndag till fredag ​​från kl. 9.00 till 17.30 och på lördagar från kl. 9.00 till 17.00. De är stängda på söndagar. Det finns också en onlinebutik för dina sötsaksbehov.

Kopper-Kettle Candies har också ett sött erbjudande i butiken. Om du köper en ask godis i en specialask och äter all choklad kan du returnera asken och fylla på den igen.

I den senaste episoden av “Around the Corner” fick Tiffany och Jo se hur chokladen tillverkas. Thomas visade dem tekniken. Som snabba elever hjälpte de till att göra marmeladkarameller. Först skickade de karamellbitarna genom ett transportband av choklad och avslutade det med lite salt, vilket skapade saltad karamell.

Arkansas har verkligen en älskad familjegodisbutik som både erbjuder en mängd olika handgjorda godisar och bevarar den traditionella tillverkningsprocessen i sina kopparpannor. Det är ett bevis på hur långvariga företag kan fortsätta att frodas och sprida glädje till sina kunder genom att hålla sig till sin kärnidentitet och kvalitetsprodukter.

Van Buren, Ark. – Kopper-Kettle Candies är en älskad godisbutik i Arkansas som ägts och drivits av Greer-familjen i fyra generationer. Sedan 1925 har de hållit fast vid sitt motto “Handgjorda i Ozarks” och använder fortfarande kopparpannor som deras nuvarande ägares morföräldrar använde. Du kan skilja dem åt genom handtagen, där de mindre handtagen är de som användes av deras morföräldrar.

Kopparpannor används eftersom koppar leder värme bättre än rostfritt stål, enligt Thomas Greer, den nuvarande ägaren.

Butiken har två platser – en i Van Buren och en annan i Fort Smith – och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda godisar såsom choklad, kola, bark, fudge, tryfflar, marmeladkarameller, brott, gummidjur, hårdgodis, taffy och även en sockerfri variation.

Öppettiderna för butikerna är från måndag till fredag kl. 9.00 till 17.30 och på lördagar kl. 9.00 till 17.00. Butikerna är stängda på söndagar. För de som föredrar att handla online finns det också en onlinebutik.

En speciell tjänst som erbjuds i butiken är möjligheten att fylla på en specialask med godis. Om du köper en ask och äter all choklad kan du returnera asken och få den fylld igen.

I den senaste episoden av “Around the Corner” visades processen för tillverkning av choklad. Tiffany och Jo hjälpte till att göra marmeladkarameller genom att skicka dem genom ett transportband av choklad och avsluta med lite salt för att skapa saltad karamell.

Kopper-Kettle Candies är ett exempel på en älskad familjegodisbutik i Arkansas som fortsätter att frodas och sprida glädje till sina kunder genom att hålla fast vid sin traditionella tillverkningsprocess och kärnidentitet.