Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
 

Frakt & Betalning

Roligare Bakning håller stängt till och med september månad ut. Inga varor skickas under denna period! Välkommen åter! Varor skickas enbart på tisdagar. Vänligen se vår "stopptid" här nedan.   

För att läsa våra fullständiga villkor, klicka
HÄR. FRAKTKOSTNAD: 39 kr

Vi har en enhetsfrakt på 39 kr.


FRAKTSÄTT/LEVERANS

Fraktsätt
De allra flesta försändelser skickas med Posten, men vi förbehåller oss rätten att i undantagsfall skicka försändelser med DHL.

Allmänt om vår leverans
Vi tar inte ansvar för eventuella leveransförseningar uppkomna av aktuellt fraktbolag.

Stopptid och leverans
- Varor skickas enbart på tisdagar.
- Stopptid: Beställningar som görs före kl 10.00 på en måndag skickas under tisagen därpå.
- Beställningar som läggs efter kl 10.00 på måndagar till och med kl 10.00 kommande måndag skickas under tisdagen därpå. 

Leverans med DHL
- Det är enbart i undantagsfall som vi skickar varor med DHL. Leveranstiden beror då på var mottagarorten är belägen, men en riktlinje är att leveransen tar omkring 1-4 arbetsdagar efter att vi skickat varorna. För delar av Norrland samt vissa mindre orter kan leveransen ta ytterligare någon tid.

Utrikes
I dagsläget levererar Roligare Bakning enbart varor till kunder med leveransadress i Sverige.


BETALNING

Kortbetalning
Payson samarbetar med MasterCard samt VISA.

Internetbank
Payson samarbetar med de svenska bankerna som tillhandahåller direktbetalningar - Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Klarna faktura
Med Klarna faktura handlar du nu och betalar först efter leverans. En aviavgift om 29 kr per köp tillkommer. Observera att fakturan skickas till den e-postadress som uppges vid beställningen.

Läs mer om Klarna faktura här.

Klarna konto
Delbetala från 50 kr/mån! Få hem dina varor innan du betalar och samla alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Läs mer om Klarna konto här.